shumy001 Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 defapt e vorba de : incongruenta fenomenologica si introsprectiv cromatic... a ...da ..... cu coclender roz..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 http://www.eastbike.ro/Indexs/INFORMATII.html ce parere aveti? parerea mea este ca nu exista ora 24:55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 parerea mea este ca nu exista ora 24:55 pai ziua o fi avand 25 de ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Sunteti OffTopic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Titanul este un element chimic din grupa a IV-a a tabelului periodic. Numele său provine de la cuvântul grecesc Titanos (titani). Simbol chimic: Ti Număr atomic: 22 Masă atomică: 47,88 g/mol Densitate, (la 20°C): 4,5 g/cm³ , (puțin superioară aluminiului) Electronegativitate (pe scala Pauling): 1,5 Punct de topire: 1660 °C Punct de fierbere: 3260 °C Stare: solidă (metal) Culoare: alb-strălucitoare (în stare pură) Rezistență la tracțiune: excelentă. Titanul este un metal cristalizat în rețea hexagonală compactă. Are asemănări cu fierul sau cu nichelul. Este dur Âşi casant. În stare foarte pură este maleabil. Conduce bine căldura Âşi electricitatea. Este mai uÂşor decât alte metale cu proprietăți mecanice Âşi termice similare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 EEEE...asha da ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 ce mai faceti voi acilishea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 chat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Cul, mai adoptati doi ? Interesting titanu' ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 NU e doar pt zona noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 shinule, e vreun topic pe care sa nu te bagi tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 NU e doar pt zona noastra Nici pe mine nu ma mai primiti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Tu esti veche, ai venit la intruniri, te primim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 dar eu ca sunt nou si am venit si eu la prima intrunire pe anu asta ma primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Bai voi nu mai stiti de gluma? Daca nu mai stiti de gluma, atunci cotizati cu o ciocolata la mine si va las sa veniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 dar eu ca sunt nou si am venit si eu la prima intrunire pe anu asta ma primiti? Mai baga intruniri ! Pana atunci Prospect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Nici pe mine nu ma mai primiti ? n-am stabili ca te duci in locul meu la intalnirile din titan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Mai baga intruniri ! Pana atunci Prospect ! A clarificat Sefu treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 shinule, e vreun topic pe care sa nu te bagi tu? NU. Intregul forum e prea mic pt mine Bai voi nu mai stiti de gluma? Daca nu mai stiti de gluma, atunci cotizati cu o ciocolata la mine si va las sa veniti Deci ciocolaataaa, ok De care ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 (editat) NU. Intregul forum e prea mic pt mine Deci ciocolaataaa, ok De care ? Milka cu capsuni. Bre acu serios...parca am dat-o prea tare in chat, hai sa revenim mai ontopic. Eu oricum am 20% warn de la atata beep=beep cu sefu al mare Apropo de intrunirea noastra de vineri, se pare ca saptamana asta nu vom avea acelasi noroc. Se anunta 3 grade si ploi/ninsoare. Dar vineri la intrunire a fost tare ciudat sa cunosc atata lume si sa fiu singura fata...Asa ca fetele titaniste unde sunteti maica?! Editat Februarie 10, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Bai voi nu mai stiti de gluma? Daca nu mai stiti de gluma, atunci cotizati cu o ciocolata la mine si va las sa veniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Milka cu capsuni. Bre acu serios...parca am dat-o prea tare in chat, hai sa revenim mai ontopic. Eu oricum am 20% warn de la atata beep=beep cu sefu al mare Apropo de intrunirea noastra de vineri, se pare ca saptamana asta nu vom avea acelasi noroc. Se anunta 3 grade si ploi/ninsoare. Dar vineri la intrunire a fost tare ciudat sa cunosc atata lume si sa fiu singura fata...Asa ca fetele titaniste unde sunteti maica?! n-au mai avut titan la fabrica decat pt o fata, adica pt tine. cand mai primesc mai fac cateva fete din titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Milka cu capsuni. Bre acu serios...parca am dat-o prea tare in chat, hai sa revenim mai ontopic. Eu oricum am 20% warn de la atata beep=beep cu sefu al mare Apropo de intrunirea noastra de vineri, se pare ca saptamana asta nu vom avea acelasi noroc. Se anunta 3 grade si ploi/ninsoare. Dar vineri la intrunire a fost tare ciudat sa cunosc atata lume si sa fiu singura fata...Asa ca fetele titaniste unde sunteti maica?! Multumesc ca ma primiti sper ca sezonu asta sa ajung mai des la intalniri decat am ajuns sezonul trecut . Mai sunt si alte fete titaniste ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Multumesc ca ma primiti sper ca sezonu asta sa ajung mai des la intalniri decat am ajuns sezonul trecut . Mai sunt si alte fete titaniste ?? in afara de mine si ravenita. nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Mai sunt Bikeritza,Aileea si Mikulinaorangina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate