Alex The Ripper Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 a o stiu! e fata fara semnalmente o cunosti de la o posta banuiesc posta titan, mai exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Ha ha, cum sa nu te mai atraga sa iesi cu motorul? Poate vrei sa spui ca: "desi ma atrage sa ies cu motorul simt ca vreau sa imi exersez rabdarea si nu ma mai plimb pana s-o face mai frumos." Acum serios vorbind... intr-adevar e cam frig si se pare ca macar in urmatoarele 2 saptamani o sa facem pauza. Stiu eu pe "cineva" pe aici pe forum care ne tot ameninta cu vreme proasta si ninsoare pana la inceputul lui martie. Asteptam mah hainule acuma si vesti bune @Rav: lamita ta sta frumos pe Matilda ( aka Kizu ) Bravo man, ai iesit la plimbare si la mine nu te-ai gandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Am vazut si eu o fata frumoasa dar nu stiu cum o cheama poate ma ajutati:Nici inalta ,nici scunda Nici prea garsa,nici prea subtire Nici asa si nici asa .Cum o cheama doamne Nu cumva este sora lui frsu' ? (invers este trist ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Va mai dau 1 sansa asa ca o s ama prezint si eu in seara asta mincinosule, te-ai prafuit de tot! mi-e dor de tine draga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 cam pustii strazile in titan Azi nu am vazut nici un motociclist/motociclista pe strada... ce se intampla fratilor? afara cu mobrele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 cam pustii strazile in titan Azi nu am vazut nici un motociclist/motociclista pe strada... ce se intampla fratilor? afara cu mobrele! se fac ultimele retusuri si verificari pentru noul sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fane_CBRel Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 cam pustii strazile in titan Azi nu am vazut nici un motociclist/motociclista pe strada... ce se intampla fratilor? afara cu mobrele! pai cum gabi nu ai vazut?) nu ma vedeai pe mn in fatza ta ? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 pai cum gabi nu ai vazut?) nu ma vedeai pe mn in fatza ta ? =)) parca nu stii ca am probleme cu ochii se fac ultimele retusuri si verificari pentru noul sezon. da da da!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fane_CBRel Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 parca nu stii ca am probleme cu ochii [-x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 cam pustii strazile in titan Azi nu am vazut nici un motociclist/motociclista pe strada... ce se intampla fratilor? afara cu mobrele! Pe frigul asta nu prea ai cum sa vezi motociclisti decat cate un ratacit ca mine care merg hotarat la munca numai calare pe capra si asta pentru ca daca merg cu masina caut un loc de parcare de la zece minute la o ora si jumatate iar asta nu e bine cand munci la patroni...ar mai fi o solutie sa merg cu 311 dar urasc manelele de pe telefoanele pustanilor cocalarizati si m-am saturat sa ma cert cu ei sau chiar sa ii bat uneori.Asa ca prefer sa ma imbrac mai gros,respect traficul, nu ma strecor printre masini ca nu e vara dar cand ajung la servici stau linistit ca mi-am bagat capra in curte si nu mai pierd timpu cautand loc de parcare.  ..aaa si traseul este urmatorul:plec de acasa virez pe str Stelian Mihale ies in Postavarul,Policlinica Titan,Campia Libertatii,Pasajul Muncii,Matei Voievod,Izvorul Rece,Armeneasca,Rosetti,J L Calderon... Antonio stie ca lucram pe aceeasi strada.P.S. Vineri veniti la intalnire sau se repeta trio (eu,lemne si ovidiu) ..sau mai nou eu si Raven?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 sunt motoristi in oras. eu tocmai am facut o tura. i-am zis lu gabi ca vine nyt sa ma ia cu masina, dar m-a convins ovy sa scot mobra nu e chiar asa de frig, se poate merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 mai ales pe ploaia asta laser.. momentan tot pe dreapta sta mandra si asteapta saracutza ulei si buji.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 asta a fost aseara,chiar a fost frumos si la 10 grade am mai racolat vreo 2 si am facut o tura clasica prin centru. azi se pare ca e vreme de stat in conserva...sau in casa dupa posibilitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 asta a fost aseara,chiar a fost frumos si la 10 grade am mai racolat vreo 2 si am facut o tura clasica prin centru. azi se pare ca e vreme de stat in conserva...sau in casa dupa posibilitati Am scos-o si eu ce frumos a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Am scos-o si eu ce frumos a fost unde ai fost tanti??de ce nu ai dat un semn? te racolam si pe tine la o tura prin centru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 nici zilele urmatoare nu arata prea bine... iete ce zice la prognoza... Joi Ninsoare - 80% Posibil Precipitatii 2 °C -2 °C Vineri Posibil Ninsoare - 20% Posibil Precipitatii 2 °C -6 °C Sambata Posibil Ninsoare - 20% Posibil Precipitatii 2 °C -4 °C Duminica Posibil Ninsoare - 20% Posibil Precipitatii 2 °C -3 °C Luni Posibil Ninsoare - 20% Posibil Precipitatii 3 °C -4 °C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Pe frigul asta nu prea ai cum sa vezi motociclisti decat cate un ratacit ca mine care merg hotarat la munca numai calare pe capra si asta pentru ca daca merg cu masina caut un loc de parcare de la zece minute la o ora si jumatate iar asta nu e bine cand munci la patroni...ar mai fi o solutie sa merg cu 311 dar urasc manelele de pe telefoanele pustanilor cocalarizati si m-am saturat sa ma cert cu ei sau chiar sa ii bat uneori.Asa ca prefer sa ma imbrac mai gros,respect traficul, nu ma strecor printre masini ca nu e vara dar cand ajung la servici stau linistit ca mi-am bagat capra in curte si nu mai pierd timpu cautand loc de parcare.  ..aaa si traseul este urmatorul:plec de acasa virez pe str Stelian Mihale ies in Postavarul,Policlinica Titan,Campia Libertatii,Pasajul Muncii,Matei Voievod,Izvorul Rece,Armeneasca,Rosetti,J L Calderon... Antonio stie ca lucram pe aceeasi strada.P.S. Vineri veniti la intalnire sau se repeta trio (eu,lemne si ovidiu) ..sau mai nou eu si Raven?! Nu contati pe mine. Poate trec pe jos daca va adunati, insa cu motorul nu pot iesi din cauza unor probleme de sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 nici zilele urmatoare nu arata prea bine... iete ce zice la prognoza... Joi Ninsoare - 80% Posibil Precipitatii 2 °C -2 °C Vineri Posibil Ninsoare - 20% Posibil Precipitatii 2 °C -6 °C Sambata Posibil Ninsoare - 20% Posibil Precipitatii 2 °C -4 °C Duminica Posibil Ninsoare - 20% Posibil Precipitatii 2 °C -3 °C Luni Posibil Ninsoare - 20% Posibil Precipitatii 3 °C -4 °C dap e vremea nasoala rau...prin tara deja ninge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 unde ai fost tanti??de ce nu ai dat un semn? te racolam si pe tine la o tura prin centru pe Alexandra am racolat-o pe la 01:00 bikeri de noapte de magheru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 pe Alexandra am racolat-o pe la 01:00 bikeri de noapte de magheru Era 12 mah,nu 1 .Unu s-a facut ca am stat sa te asteptam... "in douazeci de minute sunt gata " ....si am inghetat de tot pana ai ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 pe Alexandra am racolat-o pe la 01:00 bikeri de noapte de magheru ce uameni... Era 12 mah,nu 1 .Unu s-a facut ca am stat sa te asteptam... "in douazeci de minute sunt gata " ....si am inghetat de tot pana ai ajuns vai ce uameni!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 ce uameni... vai ce uameni!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Era 12 mah,nu 1 .Unu s-a facut ca am stat sa te asteptam... "in douazeci de minute sunt gata " ....si am inghetat de tot pana ai ajuns pai cam 20 de min am venit. la 00:40 am vb cu gabi si i-am zis ca in 20 de min sunt la voi. la 00:50 am vb cu alex si eram la motor. la 01:00 eram la voi. deci 20 de min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 pai cam 20 de min am venit. la 00:40 am vb cu gabi si i-am zis ca in 20 de min sunt la voi. la 00:50 am vb cu alex si eram la motor. la 01:00 eram la voi. deci 20 de min fetele astea...dar cand le uita Dumnezeu in baie sau in fata oglinzi li se pare ceva normal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 fetele astea...dar cand le uita Dumnezeu in baie sau in fata oglinzi li se pare ceva normal! Acu le bagi pe toate in aceeasi oala si tu ..rusine sa-ti fie !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate