Alexxa Postat Aprilie 2, 2009 Autor Share Postat Aprilie 2, 2009 (editat) pai nu stiu daca o sa pot veni.... poate o sa vin, daca nu... eu totusi sper sa ajung Editat Aprilie 2, 2009 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 ok vad ca multa lume (ca si mine) s-a cam dat la fund in afara de ravenitza nu mai recunosc nici un nick din ultimele pg chiar sunt curioasa cati din cei vechi mai vin pe la intrunire raven cred ca tu stii mai bine deci ..... ? In sfarsit mai aud si eu vesti de la tine! Poate indraznesti sa vii, chiar mi-e dor de tine. Da mai vin 2-3 membrii vechi, insa nu mai posteaza aici. Dar iti garantez ca acum ne strangem mult mai multi si e mult mai FUN. Asa ca, incredere, oamenii sunt foarte de treaba! HELLO! Am trecut mai devreme adica pe la ora 12 pe Matei Voievod si era curtea de la ursu plina cu motociclete... ...a-ti fost careva de-ai nostri in seara asta ca ma gandeam sa ma opresc putin ca pe acolo trec cand scap de la servici ..am venit de la scarbici si beau un whiski ca oricum bag trei zile ca ursu pana noaptea tarziu:D Da bre, eram eu si Ovy din Titan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 sal,pe voi va invitat vreodata la Udriste pentru verificarea motocicletei? Eu am primit azi o invitatie sa ma prezint cu moto,carnet,asigurare,I.T.P.,talon pentru verificari. Daca ati patit asa ceva va rog sa scrieti si voi cam ce este asta.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 n'am primit si nici n'am auzit de asa ceva.. oricum mi se pare stupid sa ceri carnetul de conducere pentru verificarea motocicletei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 sal,pe voi va invitat vreodata la Udriste pentru verificarea motocicletei?Eu am primit azi o invitatie sa ma prezint cu moto,carnet,asigurare,I.T.P.,talon pentru verificari. Daca ati patit asa ceva va rog sa scrieti si voi cam ce este asta.Multumesc N-am auzit in viata mea asa ceva, vezi sa nu fie un fel de tzeapa sau ceva. Mi se pare prea ciudat si nu vad motivatia. Copii diseara e intalnirea insa eu nu stiu daca pot ajunge ca am mult de invatat, asa ca have fun si poate faceti niste poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 ok,va multumesc pt comentarii si va dau de veste ce se va intimpla azi la ora15 cind am sa ma prezint la ei. Uratimi bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 ok,va multumesc pt comentarii si va dau de veste ce se va intimpla azi la ora15 cind am sa ma prezint la ei.Uratimi bafta Succes, eu una nu m-as fi dus. Poate as fi dat insa un telefon la vreo sectie ceva sa intreb daca stiu ceva detalii sau e obligatoriu sa te prezinti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Copii diseara e intalnirea insa eu nu stiu daca pot ajunge ca am mult de invatat, asa ca have fun si poate faceti niste poze! pozarul lucreaza pana tarziu, la un ciorap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 pozarul lucreaza pana tarziu, la un ciorap Pai a trecut iarna, acu nu mai ai nevoie de ciorapi grosi...sau lucrezi la un ciorap ca apoi sa poti sa "iti pui banii la ciorap" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 sperk nu s a schimbat ora sau ceva ....dupa 7 vin si eu la gura d metroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Pai a trecut iarna, acu nu mai ai nevoie de ciorapi grosi...sau lucrezi la un ciorap ca apoi sa poti sa "iti pui banii la ciorap" la ce nu lucrez eu pentru o zi, doua, trei de liber Alexuta stie Azi 14ore, maine 14 ... si tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Care vii pana in Vama? Sau pana pe Cheia? Intr-o ora plecarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Da bre, eram eu si Ovy din Titan... sefaaaa..,ai uitat de spiderul si de mesterila ok,va multumesc pt comentarii si va dau de veste ce se va intimpla azi la ora15 cind am sa ma prezint la ei.Uratimi bafta astept si eu detalii ca sunt foarte curios Care vii pana in Vama? Sau pana pe Cheia? Intr-o ora plecarea ce ai bre???ti sa facut asa de odata dor de drumuri lungi?nu sti ca una lume mai si munceste azi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 sefaaaa..,ai uitat de spiderul si de mesterila astept si eu detalii ca sunt foarte curios ce ai bre???ti sa facut asa de odata dor de drumuri lungi?nu sti ca una lume mai si munceste azi?? M-am trezit cu fata la cearsaf Sa nu uit: Neatzaaaa...o zi bunaaa,placuta,mirobolanta va urezzzz...PUPAAAAA ! (trebuie sa fiu politicos) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Sa nu uit: Neatzaaaa...o zi bunaaa,placuta,mirobolanta va urezzzz...PUPAAAAA ! (trebuie sa fiu politicos) damn......am uitat sa aveti o zi placuta plina de soare . cu cine mai pleci mestere in excursie?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 damn......am uitat sa aveti o zi placuta plina de soare . cu cine mai pleci mestere in excursie?? Singur...spre Giurgiu pe drumu' Luung Vin diseara cu poxe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 sefaaaa..,ai uitat de spiderul si de mesterila Aoleu da, ma scuzati...am imbatranit si mi-am pierdut si memoria. Singur...spre Giurgiu pe drumu' Luung Vin diseara cu poxe I hate you!!! Mama ei de facultate, in loc sa ma plimb pe gradele astea multe de afara, stau in casa sa invat! 7 zile de kko...da si cand termin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Singur...spre Giurgiu pe drumu' Luung Vin diseara cu poxe asa te asteptam la titan ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Aoleu da, ma scuzati...am imbatranit si mi-am pierdut si memoria. I hate you!!! Mama ei de facultate, in loc sa ma plimb pe gradele astea multe de afara, stau in casa sa invat! 7 zile de kko...da si cand termin.... Succesuri!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Succesuri!! Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Tu tot fara asigurare mah ? Ntz ntz ntz ! Nu am timp domne',nu am timp!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 bai Nyt, scoatem ma dracul ala negru din casa? Daca nu azi, maine ... macar luni. Ce dumnezeului, numai eu sa fac galagie in Ozana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 mai vine cineva la Titan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 o gramada.. dar nu vor sa recunoasca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 probabil, cea mai numeroasa "gramada" din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate