Kayne Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 n'am incredere in nissin... ca vreau sa montez si nos, ma intelegi, pac pac.. plus ca o vopsesc si roz la sfarsit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Asa faceti voi treaba..mergand pe burta ! Mai o vorba de Amk ,una de placute si uite cum ajung baietii Super Membre ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 invidiosule.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Pe unde va stringeti, poate apar si eu? Pe unde va stringeti, poate apar si eu? inca nu stim probabil pe racari unde a fost accidentul de acum 2 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Asa faceti voi treaba..mergand pe burta ! Mai o vorba de Amk ,una de placute si uite cum ajung baietii Super Membre ! da, de parca tu nu mergi pe burta ... ce leviere ziceai ca-i pui? Pe unde va stringeti, poate apar si eu? R4z0r este organizatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 da, de parca tu nu mergi pe burta ... ce leviere ziceai ca-i pui? LSL ...recunosc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Bah eu ies la 18:00 ! Va astept ! adica columbiaNYT-ul e cu veioza la munca??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 da! culmea. Si fara toata maneta de ambreiaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 da! culmea. Si fara toata maneta de ambreiaj nu-mi vine sa cred! da-ti si voi un telefon cand plecati de acolo ca poate treceti si pe la mine pe la munca sa fumam o tigare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 @R4z0r pe la 5 si un pic, sunt la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 La multi ani vecinu Pachemon!!! Multa sanatate si fericire alaturi de familie si motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 La multi ani Pachemoane ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 La Multi Ani Pokemoaneee :D ieri pe unirii ti-am facut cu mana ...uoff nu mai recunosti lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Lma Daca imi achizitionez asa ceva pot sa beau un pepsi la everest ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Lma Daca imi achizitionez asa ceva pot sa beau un pepsi la everest ? Daca iti achizitionezi asa ceva nu iti face probleme daca poti sa bei ceva le Everest ci daca ajungi cu el pana acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Eu zic ca ajung dar cu putini KM ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Arc azi cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 titan azi careva ? KAyene... dormi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secretarul Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 sal poi azi ,?daca da la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 ravenitza treci si pe la titan ? ps : si uite asa ajung super membra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 La multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 ravenitza treci si pe la titan ? ps : si uite asa ajung super membra Pai daca vreti sa mergem mai multi trec si prin titan: uite...ne vedem la 6 la titan la metrou. e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 nici un raspuns, eu plec cu treaba asa ca ne vdm direct la arc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 (editat) care stie ce face gasca de 1 MAI......k eu plec spre mare dc nu ploua .....cu ce gasca se mai pleaca ...ora...alte detalii ...stie careva?? Editat Aprilie 29, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate