Survolaj Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Recunoasteti poponetu! Nu-s pe invers sa-l recunosc....poate o tipa ceva sau un baietel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 daca privesti tricepsul iti vei da seama ca nu este ovidiu. e cineva care merge regulat la sala( nu se reguleaza la sala,cred ). ba deci eu nu sunt tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 (editat) Deci o sa fie mai multi cu kawasaki.... pe eleronul de sub sha scrie ceva cu nyt Editat Mai 15, 2009 de drc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 (editat) Deci o sa fie mai multi cu kawasaki.... pe eleronul de sub sha scrie ceva cu nyt Felicitariiiiii, esti castigatorul unui suc la Everest, ca mie cica nu mi-l mai da! (sucul!) Editat Mai 15, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Felicitariiiiii, esti castigatorul unui suc la Everest, ca mie cica nu mi-l mai da! (sucul!) Lasa shefa ca tot o "punem" de un suc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Lasa shefa ca tot o "punem" de un suc ! Stiam eu ca nu o sa ma lasi la greu! Acu ca v-am facut ziua mai frumoasa, am fugit, ne vedem diseara copii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Deci o sa fie mai multi cu kawasaki.... pe eleronul de sub sha scrie ceva cu nyt Scrie nyt la numar , dar pe motocicleta putea fi oricine In alta ordine de idei,eu ies la 21 de la munca azi.. Va duceti careva diseara in paw la Mexican Party ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 poate vin si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Lasa shefa ca tot o "punem" de un suc ! Concluzia? Cand o "puneti" de un suc mai multi , iese GANG-BANG? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Concluzia? Cand o "puneti" de un suc mai multi , iese GANG-BANG? te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 vine careva maine / poimaine la campionatu european de stund riding de la romexpo..? si maine seara la apashu la evenimentu cu tatuaje si cantare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Concluzia? Cand o "puneti" de un suc mai multi , iese GANG-BANG? stiam eu ca esti perversa Rautate mica In alta ordine de idei,eu ies la 21 de la munca azi.. Va duceti careva diseara in paw la Mexican Party ? 22, te-am facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 vine careva maine / poimaine la campionatu european de stund riding de la romexpo..? si maine seara la apashu la evenimentu cu tatuaje si cantare ? la stunt nu merg ca nu ma pasioneaza, dar la apasu crez ca merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 poate vin si io Pai poate te hotarasti si tu pana diseara daca mergi sau nu.. vine careva maine / poimaine la campionatu european de stund riding de la romexpo..? si maine seara la apashu la evenimentu cu tatuaje si cantare ? S-ar putea sa ajung si eu,la amandoua . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 vine careva maine / poimaine la campionatu european de stund riding de la romexpo..? si maine seara la apashu la evenimentu cu tatuaje si cantare ? Eu la ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 a si eu cred ca e Ovy_D dupa ce??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 dupa ce??? dupa masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 vine careva maine / poimaine la campionatu european de stund riding de la romexpo..? si maine seara la apashu la evenimentu cu tatuaje si cantare ? da io .. dar tu te afisezi diseara la METROU Pai poate te hotarasti si tu pana diseara daca mergi sau nu.. S-ar putea sa ajung si eu,la amandoua . Nu vin la carciuma ... dar vei avea placere cu mine la metro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 la stunt nu merg ca nu ma pasioneaza, dar la apasu crez ca merg. glumesti, nu? cine vine la Apasu maine seara??? ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 (editat) Maine la Romexpo cred ca o sa ajung si eu, daca nu duminica tot ajung ca e intalnire Motoflash. La apasu o sa trec si eu dar nu cred ca o sa stau f mult. Diseara la Paw...ma mai gandesc, nu prea mai suport subsolul ala. Pana una alta eu mi-am "spalat" motorul in spatele blocului, l-am pregatit de intrunire asa ca ne vedem diseara. Ps: GOD ce cald e afara!!! Editat Mai 15, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 da io .. dar tu te afisezi diseara la METROU Nu vin la carciuma ... dar vei avea placere cu mine la metro Pai la metrou eu nu ajung sunt la munca pana la 9 seara. Maine la Romexpo cred ca o sa ajung si eu, daca nu duminica tot ajung ca e intalnire Motoflash.La apasu o sa trec si eu dar nu cred ca o sa stau f mult. Diseara la Paw...ma mai gandesc, nu prea mai suport subsolul ala. Nu mai e asa misto in paw cum era odata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Gata imi deschid afacere: Spal moto cu multa delicatete, grija si compasiune, in aer liber si miros de iarba verde contra unor costuri de criza + privitul se plateste considerabil, costumatie pe masura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Gata imi deschid afacere: Spal moto cu multa delicatete, grija si compasiune, in aer liber si miros de iarba verde contra unor costuri de criza + privitul se plateste considerabil, costumatie pe masura Ai o concurenta buna /index.php?...t=0&start=0 dar s-ar putea sa-l depasesti la capitolul costumatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 glumesti, nu? cine vine la Apasu maine seara??? ne vedem acolo vin sigur, mai bine asa? Nu mai e asa misto in paw cum era odata.... a fost vreodata misto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate