andrei_c Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Mai vin si eu cu cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poppy Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Din motive tehnice la acest concurs am fost doar fotograf oricum sper sa va regasiti cat mai multi in pozele pe care le-am facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 ...totusi ca arbitru nu am avut timp sa fac poze dar,am avut noroc cu nevasta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poppy Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 (editat) Editat Martie 18, 2007 de poppy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 mai urmeaza.. cam asta a fost..tot.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 the 3rd part a spectacolului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poppy Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free2000alex Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 RUGAMINTE MARE Daca are cineva poze sau filme cu nr 515 va rog sa-mi trimiteti ( free2000alex@yahoo.com ). Este vorba de fiul meu care a implinit pe 17.03.2007 14 ani si care s-ar bucura sa aibe poze de la primul sau concurs. Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 RUGAMINTE MARE Daca are cineva poze sau filme cu nr 515 va rog sa-mi trimiteti ( free2000alex@yahoo.com ). Este vorba de fiul meu care a implinit pe 17.03.2007 14 ani si care s-ar bucura sa aibe poze de la primul sau concurs. Merci ! Tu cum te-ai descurcat Florine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli13 Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 cateva poze........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ratonu_exc Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 ceva rezultate inca nu se stiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Martie 18, 2007 Autor Share Postat Martie 18, 2007 Azi am fost pana seara tarziu la traseu. Am facut curatenie la start si pe jumatate din traseu. Intr-un exces de optimism am cautat prin padure motorul furat. M-am intors prea tarziu ca sa reusesc sa mai calculez rezultatele si timpii pe tur. Va cer inca putina rabdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ratonu_exc Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 poze si filmulete de pe urcarea dubla nu are nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Este vorba de fiul meu care a implinit pe 17.03.2007 14 ani si care s-ar bucura sa aibe poze de la primul sau concurs. Merci ! Sa-ti traiasca si sa-l vedem campion in cativa ani!!!!! Cati participanti au fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ktm-Kox Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 As avea o rugaminte..daca are cineva poze cu numarul 5 sa le posteze sau sa dea un PM. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandiciradu Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 FRATILOR AM FACUT SI EU VREO 200 DE POZE DAR CRED CA SUNT CAM MULTE SA LE POSTEZ AICI!! PUN UNELE POZE CARE PAR MAI INTERESANTE!!!! FRUMOS CONCURSUL SI SOLO,AI FOST LA INALTIME !!!!!!!!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 (editat) foarte faine, bravo tuturor participantilor!! si tie Solo!!!!!!!! Asteptam rezultatele. Nu are nimeni poze de pe urcarea aia mare, din alea mai spectaculoase? Ca au fost o gramada care au filmat si au facut poze. Editat Martie 19, 2007 de andrei_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 CLASAMENT CUPA TRANSILVANIA BIKERS EDITIA A II A CLASA C CUPA_TRANSILVANIA_BIKERS_EDITIA_2.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free2000alex Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 (editat) Tu cum te-ai descurcat Florine? Am terminat citeva ture si m-am simtit excelent Locul 18 la C si fiul meu locul 33 Editat Martie 19, 2007 de free2000alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 CUPA TRANSILVANIA BIKERS EDITIA a II aclasament_A_B_17.03.07.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Felicitari tuturor participantilor, la clasa A stiam cine e primul inainte de a se afisa clasamentul , felicitari Many, !!! Felicitari si lui Solo, si nu in ultimul rand organizatorilor, care s-au staduit sa ne ofere un spectacol pe cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gil Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Tot respectul pentru cursa organizata. EXCELENT ! Dar la B cred ca ati incurcat putin clasamentul. Cel mai bine ar fi sa vedem si timpii pe tur. Nu stiu de ce mi-a fost taiata o tura. Am avut nr. de concurs 233 si am terminat cursa putin in spatele nr. 234. Domnule organizator va rog sa mai analizati odata si poate imi argumentati de ce am facut 6 tururi in loc de 7. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grig Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 (editat) Salut la toata lumea. M-am simtit foarte bine la Cluj (cred ca atmosfera ardeleneasca imi prieste). Pun aici cateva cadre pe care le-am realizat sambata. Pentru mai multe, va trebui sa aveti putina rabdare si sa verificati blogul care e trecut pe poze sau din semnatura si revista Motociclismo care va aparea incepand cu luna aprilie. Editat Martie 20, 2007 de grig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 (editat) multumesc la toti petru poze si la cei care au facut galerie felicitari la toti participantii la meseriasii de la categoria A si B ca au rezistat celor 2 ore bocirnea liviu care a iesit pe 5 tare ce sa zic avem cu ce sa ne mandrim multumesc organizatorilor si le urez la mai multe concursuri ca distractia e garantata promit ca data viitoare o sa fiu mai pregatit fizic ca acum eram cam varza inca ceva poze si filmulete.. Editat Martie 20, 2007 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grig Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Si restul pozelor aici. Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate