Sari la conținut

Help!


NRG 2000
 Share

Postări Recomandate

cred ca e inecat....acum 2 zile s-a oprit si a pornit iar dupa 30 min, ieri a pornit perfect...a mers 10 min l-am oprit si cand l-am pornit din nou a murit...si ...GATA!!!

scos bujie, curatat, pus la loc...porneste :) .....si...moare.. :ok:

scos iar...curatat...NIMIC....NU MAI VREA..!!!am incarcat bateria beton si i-am dat la cheie pana am innebunit!!!M-am gandit ca e inecat ...am ars bujia, am pus-o la loc am tinut acceleratia la maxim...si dupa ceva timp PORNESTE... :drink: ......SI MOARE :finger: :finger: :kick: !!!

ce poate sa aiba????il am de 2 zile si nu ma pricep la motoare in 2 timpi!!! si nici nu m-as baga singur la carburator!!!un mecanic bun aveti ? sau stiti voi ce sa-i fac? am nevoie de el ca de aer ca mi-a luat permisul si d-aia l-am cumparat!!!

merci si BAFTA!!! :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... am nevoie de el ca de aer ...

 

Poate si scuterul tau are nevoie de aer, verifica si curata filtrul de aer, ai grija ca motoarele in 2T merg cu amestec, vezi sa aiba si ulei special pentru motor in 2T. Nu te apuca sa bagi ulei in benzina mai bine cauta pe net in functie de ce model de scuter ai si in functie de anul de fabricatie, s-ar putea ca scuterul daca este mai nou sa-si faca singur amestecul, adica tu sa pui benzina in rezervorul de benzina si ulei in rezervorul de ulei, iar el isi ia ce-i trebuie si le amesteca in carb. Daca la 2T mergi fara ulei termini motorul aproape instantaneu, chiar si fara sa se miste scuterul de pe loc!!! Informeaza-te inainte de a intreptinde orice actiune, noi nu te putem ajuta prea mult fara sa stim ce scuter ai, modelul si anul de fabricatie.

 

Asfalt uscat si salutari cu farul! :) :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

piaggio nrg model 2000...l-am cumparat acum 2 zile!!! am vorbit cu cel de la care l-am luat si a zis ca vine maine cu cineva sa-l faca (pe banii lui) !!! bujia arata foarte bine (este schimbata saptamana trecuta) si el zice ca a bagat benzina de la o "fantoma" si ca poate avea apa!!! sper sa-l faca maine si sa scap ca azi am dat o gramada de bani pe taxiuri!!! :bounce:

daca aveti vreo idee cum sa-l pornesc usor pls help!!! nu prea stiu cum sa-i desfac carburatorul si nici nu as face experiente!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...