BrokenWind Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 No realy , ca sa vei si sa nu crezi oare o fi acelasi viteaz cine stie , eu cred ca unii nu invata lectia decat platind pretul suprem iar anul asta nici nu a inceput bine si avem cam 2 decedati pe saptamana , doamne fereste si fereste-ne ,e desuet sa va mai zic aveti grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 E chiar absurd sa devenim asa...pur si simplu donatori de organe(daca mai ramane ceva...intact).Eu sunt si "conservar"...si "rider".Chiar nu putem gasi o modalitate de a ne potili setea de adrenalina mai putin...fatala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abyss Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 (editat) O sa creasca numarul de fatalitati pe masura ce trece timpul, pentru ca din ce in ce mai multi inconstienti si pustani fara minte isi iau motocicleta ca sa impresioneze. Cit mai colorata, cu nume cit mai sonor si cu cit mai multi cai. Asta e tendinta. Nimeni nu mai cauta batrinele cu kickstarter pentru inceput. Editat Martie 13, 2007 de abyss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate