Sari la conținut

AKY

Membru
  • Număr conținut

    237
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://bloguluaky.blogspot.com
  • Yahoo
    valentin_achimoiu@yahoo.co.uk

Profil

  • Locatie
    Pitesti/Bucuresti
  • Carnet moto din
    2001
  • Numar Moto
    AG-38-AKY
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Ij Planeta 5 Suzuki DR 750s

Vizitatori Recenți Profil

596 citiri profil

AKY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. AKY

    yamaha sdm

    Proiectul a stationat pt ca am fost in spital o buna perioada de timp. Acum sunt pe revenire si voi incerca sa nu ma dau in laturi, desi sunt multe oprelisti legate direct sau indirect de concept. Va anunt pe parcurs
  2. AKY

    yamaha sdm

    ft fain linkul cu suspensia christini. m-am gandit la un sistem bazat pe curea, care sa plece de la pinionul de atac spre roata fata, cu un mecanism similar cu cel al transmisiei la scutere i controller la ghidon, dar vreau sa analizez bine optiunile. vedem ce iese si postam rezultatele.
  3. AKY

    yamaha sdm

    Asa cum spuneam mai sus, nu distrug nimic. E vb de placerea mea pentru inovatii. Cadrul e din otel presat, va rezista foarte bine ca rezervor, cu o sudura inteligenta. La bascula monobrat m-am gandit, voi face incet-incet tot ce mi-am promis pentru ca eu nu prea dau gres in planurile mele. Nu ma grabesc ca am cu ce sa ma dau, pe de o parte, iar pe de alta parte nu dau socoteala nimanui pentru ca e un motor cumparat din munca mea, nu ciordit, nu luat de pomana. Enjoy free riding!
  4. AKY

    yamaha sdm

    Dap, Labia e un nume care atesta frumusetea organului genital feminin , dar nu vreau sa scriu toate detaliile care vreau sa le fac la mobra ca ma internati inapoi de unde de-abia am evadat. Practic vreau sa: - pun roti cu spite; - sa elimin lantul spate inlocuindu-l cu un tambur de cauciuc care va freca direct pe pneu - ca la unele cioppere americane- pentru a anula fortele oscilante negative date de miscarea longitudinala a lantului; - admisia si evacuarea dau singure inca vreo 12 cai, ochiometric, restul sper sa ii obtin din lucrul la axa cu came si pistoane, desi nu stiu sigur daca va mai fi nevoie; - rezervorul va fi cadrul si va functiona cu GPL, asta ca am eu o obsesie cu mediul inconjurator si GPL e muuuult mai putin poluant. Bidonul de 1l va avea rol de rezerva; - tractiune fata de la o Yamaha WR. Acum eu vreau sa le fac, dar daca iese Cavalere te tine sa te dai la blana cu ea?
  5. AKY

    yamaha sdm

    rezervoru e in film, e bidonu ala verde de 1 litru, airbox e admisie directa prin gaurile alea din plexi. Nu e simplu, e totul ft simplu. N u imi bat joc de motoare niciodata ca am 4 si le iubescc ca pe mama. Cand vrei sa te dai cu ea?
  6. dRAGOANE, TE-N CUCU DOMNULUI CA MA CHINUI IAR SA NU IMI DEA ASTIA WARN, CREZI CA DACA AI FACUT SI TU 2-3 GROPI, CATEVA SUTE MOTOARE CONCEPT MODIFICAT SI OLEACA DE OFFROAD ESTI SMECHER? bAH; ITI ARATA STULEWQ CUM ZBOARA VULTURU INTRE PIETRE.... lA MULTI ANI BAIETI
  7. AKY

    yamaha sdm

    Cicca sunt avocat. Nu conteaza. Consider supermoto forma suprema de motociclisma pentru ca combina: derapaj, putere, greutate scazuta, nisp, asfalt. vb aia: cica e de toate. Cand ma sui pe un supermoto bun e asa: enjoy freedom! Ca e libertate. Limitele mele e unde se termina cerul, dar daca punem aripi la tdm nu trecem in spatiu?
  8. AKY

    yamaha sdm

    mobra mea, labia, inca in lucru dar foarte performanta deja
  9. Exista, dar nu le iau. Uzura motorului este zero deoarece: 1. nu se produc detonatii in motor; 2. uleiul nu se consuma ca nu are ce sa il arda, neexistand bujii, iar cilindrul se raceste prin ungerea mecanica care se produce automat prin balbotare; 3. la cat costa un motor de tdm acum - 3-400 de euro, avand in vedere ca eu merg cam 30k km pe an pe 2 roti onroad ajung ca cu banii economisiti din benzina sa cumpar nu unul, ci vreo 10-15 motoare de tdm t4x(calculele exacte le faceti voi, pentru ca aveti timp, unii stau mai mult in sa sau in garaj decat la laptop. Continuarea povestii maine. Cheers and joy!
  10. M-am bagat si eu. sper sa ma descurc, de data asta nu mai vin cu vaca ... Mult spor organizatorilor in realizarea ideilor perverse >
  11. E vorba de a te deplasa cu un minim de resurse. Vezi si ://video.google.com/videoplay?docid=2717678283852040582# Dezvolt un concept de autovehicul ecologic, extrem de simplu de altfel. Am incercat azi noapte si am facut cu toyota celica un consum de 1,6 l/100 km Calitatea lasa de dorit ca e filmat cu telefonul, legat de casca, pus in casca sau tinut in casca. Trebuia sa fie prost la calitate, e real, nu e un fake facut de o echipa de filmare in studio. Inca 2 filme, ca sa intelegeti.eco tdm PS:Legat de reply-ul lui dom' popescu, il rog sa isi aduca el pistolul, pt ca beretta mea de 9 mm e doar o biata bricheta stricata... Later edit: uitasem sa pun linkul de la filme
  12. filmul e pe blog http://bloguluaky.blogspot.com/2009/11/eco-riding.html
×
×
  • Creează nouă...