Bogdanel_P Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 Salutare baieti, am mare nevoie de lant de transmisie pt un DR 650 R din 93. Foaia e noua, montata de o luna iar pinionul e ok, de unde imi pot cumpara doar lant la un pret bun? Astept sugestiile voastre, multumesc!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 Lanturi 520 ; 525 ; 530 marca RK, la metru si cu za de inchidere sau cheita gasesti la magazinul MyMotoTuning din Sos. Cotroceni nr 11 (intre Botanica si Dambovita, pe partea cu Cinema GlendaleStudio) Ca preturi - in jur de 200 RON/metru (trebuie sa vii cu lantul original sa masoare sau sa-i numeri zalele) Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Lanturi 520 ; 525 ; 530 marca RK, la metru si cu za de inchidere sau cheita gasesti la magazinul MyMotoTuning din Sos. Cotroceni nr 11 (intre Botanica si Dambovita, pe partea cu Cinema GlendaleStudio) Ca preturi - in jur de 200 RON/metru (trebuie sa vii cu lantul original sa masoare sau sa-i numeri zalele) Thomas si la marimile respective, ce model exista pe stoc? o-ring, x-ring, fara o-ring...blabla...etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Cataline, cand ai fost la magazin le-ai vazut Sunt cu O-ringuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Eu mi-am luat lant si pinioane pt DR-ul meu de la un tip din Miercurea Ciuc , parca, care are magazin pt motoare enduro si cross, in doua zile am avut lantul care s-a potrivit la fix... tel:0744.762.622. suna-l... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Ca preturi - in jur de 200 RON/metru (trebuie sa vii cu lantul original sa masoare sau sa-i numeri zalele) pai la banii astia nu merita, te costa la fel ca atunci cand ti-ai lua kitt complet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 De aia se schimba pinionul cu foaia si lantul impreuna. Calcatura foii si pinonului imprima un anumit "model" pe lant. Pt DR-ul respectiv kit-ul complet de lant ar fi la 450 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate