dArMaN Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 (editat) Am un Aprilia Tuareg 125,motorul este identic ca pe rs(19kw in talon) si as vrea sa il limitez,adica sa am un act cu care sa pot dovedi ca am voie sa il conduc cu A1.Daca ma poate ajuta cineva care a mai facut asta sau are idee macar...ms id: tm30fug mail: d_a_r_m_a_n@yahoo.com Editat Martie 8, 2007 de dArMaN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Florea Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 nelinistitii de aici cred ca au alte treburi decat sa se te ajute cu vreo idee inginereasca..asta daca nu ai primit vreun raspuns pana acum...try service section ......dar teoretic ar tb sa fie un capastru pe carburator si blocarea power valve pt limitare...din ce-am mai vazut pe aici pe forum.. s-ar face la vreo repezentanta sau servie autorizat aprilia din bucuresti... ..de vazut am vazut ca s-a facut asa ceva..dar nu mai retin ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate