Brutt Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 (editat) uite poze cu mobrele mele axi sper ca tot baiat cuminte esti si nu le dai "in gura" la motoarele astea ca nu e frumos. p.s.ca sa se ataseze mai tare de tine du-le in dormitor si pune-le in patut cu tine. Editat August 5, 2007 de Brutt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat August 5, 2007 Autor Share Postat August 5, 2007 axi sper ca tot baiat cuminte esti si nu le dai "in gura" la motoarele astea ca nu e frumos. p.s.ca sa se ataseze mai tare de tine du-le in dormitor si pune-le in patut cu tine. ca nesimtit esti baiatu cata smecherie pe voi ....dar roata se intoarce proetene... cat despre "dat in gura: inafar de cb , daca stii care e ala le dau forja pt k le dau cu cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Si din partea mea ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Deschid aceasta tema pentru a va invita sa ne/va puneti poze cu voi si motoarele voastre asa poate ne cunoastem mai bine in trafic ok motorul meu>>>>>>>>>> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 si din partea mea!! muma bine!~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freddy99 Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 sa pun si eu o poza cu a mea..cred ca o stie toata lumea ies zi de zi cu ea am mai facut ceva modificari inca nu am poze da o sa pun Asfalt uscat la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brutt Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 axi uite o poza cu mine.as vrea sa te cunosc sa-i dam "in gura cu cap"impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freddy99 Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 eu Tzin pariurile !! meci strans ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brutt Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 eu Tzin pariurile !! meci strans ! sa nu pariezi pe mine!o sa pierzi,axi e un adevarat "protex" de motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat August 31, 2007 Autor Share Postat August 31, 2007 sa nu pariezi pe mine!o sa pierzi,axi e un adevarat "protex" de motociclete. jettttttttttttttt rau e sa fii roman prost....dar stiu un lucru...prostia doare nu ma intereseaza parerea taa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freddy99 Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 IMI VAND HORNETU ! Detali in linkul din semnatura ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brutt Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 jettttttttttttttt rau e sa fii roman prost....dar stiu un lucru...prostia doare nu ma intereseaza parerea taa de unde stii informatiile astea?te-ai uitat cumva in oglinda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 de unde stii informatiile astea?te-ai uitat cumva in oglinda? mai lasati drecu' bascalia si panarama, si vedeti-va de treburile voastre nu mai pierdeti vremea pe forum de-am (cuvant urat)... vina vorba faceti schimb de id-uri de mess si confruntativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcos2000 Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 (editat) sunt un albaiulean de 28 de anishori acum dansez pe o Yamaha Fazer 600 S2 98hp 2007 mai precis o luna jumate are cavaleria un motor fiabil si extrem de puternic daca cineva are ocazia sa isi ia vreodata motor By Yamaha Editat Septembrie 7, 2007 de marcos2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 Bine ai venit printre noi. Sa te bucuri de motor fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 frumos motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcos2000 Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 cei din Ab city pe unde va da-ti intalnire intalnire serioasa ma explic (no scooter`s no ATV ) numai moto more then 125cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brutt Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 cei din Ab city pe unde va da-ti intalnire intalnire serioasa ma explic (no scooter`s no ATV ) numai moto more then 125cc cum poti sa intrebi asa ceva aici? la axi e intilnirea,liderul spiritual si "gurul"motocicletelor. p.s.felicitari pt marca aleasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 cum poti sa intrebi asa ceva aici? la axi e intilnirea,liderul spiritual si "gurul"motocicletelor. p.s.felicitari pt marca aleasa. De ce nu te calmezi? Tu nu stii cine e Axi? E un personaj foarte important si respectat din Alba. Nu stiu cum iti permiti sa fi asa de nesimtit si fara obraz. Si ai grija cand te vei intalni cu el. Am inteles ca nervii lui au ajuns la limita. Sa nu ma chemi sa te ajut cand iti va rupe capul ( stiu ca face culturism si box ). Bafta Brutt si e momentul sa-ti ceri scuze si iertaciuni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trutulescu Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 De ce nu te calmezi? Tu nu stii cine e Axi? E un personaj foarte important si respectat din Alba. Nu stiu cum iti permiti sa fi asa de nesimtit si fara obraz. Si ai grija cand te vei intalni cu el. Am inteles ca nervii lui au ajuns la limita. Sa nu ma chemi sa te ajut cand iti va rupe capul ( stiu ca face culturism si box ). Bafta Brutt si e momentul sa-ti ceri scuze si iertaciuni... da mai Brutt si sebi77 , ati ras de axi (marius), am ras si eu, totul fain si omenesc, dar deja ati inceput sa fiti cam plictisitori !... pe bune!... nu aveti ce face pe acasa sau vi s-au stricat mobrele ! Hai salutari si de la mine! PS: baluba16 ai inghetat sambata noapte!?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brutt Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 imi cer scuze baieti,dar sincer daca nu mi-ti fi atras voi atentia nu as fi incetat si nu as fi realizat ca am devenit plictisitor.va multumesc mult pt sugestii si am sa va promit pe viitor sa fiu mai atent ce spun si mai ales cui spun(in cazul de fata celui mai mare "proiector",pardon protector al motocicletelor). p.s.pe langa cele doua sporturi mentionate de tine am auzit ca mai practica si "dat-ul aiuria din clanta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Cati ani are Axi? max 18? Cred ca am spus destul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpi Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 (editat) imi cer scuze baieti,dar sincer daca nu mi-ti fi atras voi atentia nu as fi incetat si nu as fi realizat ca am devenit plictisitor.va multumesc mult pt sugestii si am sa va promit pe viitor sa fiu mai atent ce spun si mai ales cui spun(in cazul de fata celui mai mare "proiector",pardon protector al motocicletelor). p.s.pe langa cele doua sporturi mentionate de tine am auzit ca mai practica si "dat-ul aiuria din clanta" bai oamenilor, toata stima si respectul pt voi!!!! nu am nici-o treaba.. eu nu il cunosc pe axi, dar un lucru ma enerveaza pe mine la culme ce draqu v-a apucat pe voi cu fitele astea? nu va inteleg.....voi motociclisti...... eu m-as lasa de motociclism, daca as avea comportamentul vostru greu de inteles!!! toata stima dar banuiesc , ca voi folositi tastatura ca ambreraj si mouse-ul ca acceleratie motociclism = libertATE , PASIUNE PLACERE, NU INTERNET ASFALT USCAT TUTUROR!!!!! Editat Septembrie 14, 2007 de cpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 bai oamenilor, toata stima si respectul pt voi!!!! nu am nici-o treaba.. eu nu il cunosc pe axi, dar un lucru ma enerveaza pe mine la culme ce draqu v-a apucat pe voi cu fitele astea? nu va inteleg.....voi motociclisti...... eu m-as lasa de motociclism, daca as avea comportamentul vostru greu de inteles!!! toata stima dar banuiesc , ca voi folositi tastatura ca ambreraj si mouse-ul ca acceleratie motociclism = libertATE , PASIUNE PLACERE, NU INTERNET ASFALT USCAT TUTUROR!!!!! JET!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brutt Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 (editat) bai oamenilor, toata stima si respectul pt voi!!!! nu am nici-o treaba.. eu nu il cunosc pe axi, dar un lucru ma enerveaza pe mine la culme ce draqu v-a apucat pe voi cu fitele astea? nu va inteleg.....voi motociclisti...... eu m-as lasa de motociclism, daca as avea comportamentul vostru greu de inteles!!! toata stima dar banuiesc , ca voi folositi tastatura ca ambreraj si mouse-ul ca acceleratie motociclism = libertATE , PASIUNE PLACERE, NU INTERNET ASFALT USCAT TUTUROR!!!!! mai stimabile: 1.daca vrei sa vezi cum folosesc eu ambreajul si acceleratia hai pe un circuit(alege-l tu,preferabil cat mai aproape de casa) 2.daca nu ai nici o treaba ce te bagi tu in seama? 3.daca esti nervos ia draq un distonocalm. 4."motociclism=libertATE,PASIUNE PLACERE,NU INTERNET"atunci tu ce cauti aici ca un motociclist adevarat ce esti? 5.fite? ai tu cand te bagi ca musca in .... fara sa sti de fapt ce avem noi cu "gurul axi zeul protector al motoarelor". 6.te rog frumos sa nu-mi raspunzi,nu ma intereseaza ce te enerveaza,ce nu intelegi,de ce te-ai lasa tu sau ce gandesti tu despre noi.de fapt pt mine nu existi, sentiment ce sper sa fie reciproc. 7.era sa uit,la fel cum a spus si prietenul meu:fi bun si JET! --- Mesaj completat în 14 Sep 2007 19:44 ------------- JET!!!!!!!!! ma sebastien oare sa isi faca asta gasca si sa vina sa ne terorizeze?eu zic sa ne potolim ca uite ce s-a enervat baiatul asta fara sa il cunoasca pe "guru".imagineaza-ti ce o sa fie in stare dupa ce o sa il cunoasca si o sa devina un discipol fidel si ascultator. Editat Septembrie 14, 2007 de Brutt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate