marcos2000 Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 hop si eu cam tarziu dar noah acuma ii vremea de facut poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memo_alba Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Am revenit intre motoare... pt cei care nu ma cunosc sunt MemO ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Mai 22, 2009 Autor Share Postat Mai 22, 2009 ui tu ca o aparut si axi cu mobra lui ..mai amarat si batranica(94) da mere .. PS: memo imi place kawa ta ..ai gija de baterie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maidanezuu Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 am ajuns si io.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 iara offtopicuri...nu a fost topic pe forumul asta sa nu se ridice unul mai sus ca si altul..tine-ti minte toti suntem la fel.. asfalt uscat toate se rezolva pe strada tu ai mai suparat niste baieti de la cj asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 sal. sper sa fie acceptate si vechiturile presupun ca nu deranjeaza cu nimic este un bmw r 35 a.f. 1949 in curs de restaurare de cateva zile si un simson sport a.f. 1961 atasul din imagini va face combinatie cu bmw r 35. daca cineva mai stie pe undeva motociclete sau atase mai vechi il rog sa ma anunte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsturcu Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Salut, sunt Radu din Blaj si am si eu o mobra de 22 de ani care inca se descurca bine pe sosele. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dim Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Salut Radu, cum nici unul din cei mai vechi n-a ajuns sa iti ureze bun venit, o voi face eu..BUN VENIT:) Daca te intereseaza si poti, noi ne intalnim in fiecare Joi de la ora 19.30 la Art Caffe. Este o terasa/gradina chiar langa Hotel Cetate. Din pacate e exact langa un local de acolo de fitze, Chic ii zice sau asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsturcu Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Multumesc de primire. Stau cam prost la capitolul timp liber dar nu se stie niciodata, poate ne vedem intr-o joi. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrissP Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Buna sunt Cristi din Salaj mai exact din Zalau am si eu un GSX-R mai dau si eu buzna din cand in cand pe la voi ... poate unii m-ati mai vazut ... sper sa ajung si eu intr-o joi sa ne intalnim ... dar pana atunci va asteptam la noi la intrunire la sfarsitul lunii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Asta sint eu cu motoru meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Noua achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dim Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Sa-ti traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randysgby Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Suzuki Gsx-F 600cmc, an '99, 26000 km, 81 cp, incerc sa il fac si eu cat mai frumos ( estetic ), tehnic imi ajung cei 81cp.....cateva poze de anul trecut cu motorul....sunt conducator de mobre de prin 2004 dar nu am nici macar o poza cu mine si cu mobra....... P.s. Salut pe toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 echipamente moto cine vrea in semnatura gasiti poze si detalii, combinezon RST marimea 52-54, geaca piele BMW Racing 54-56-68, pantaloni gore-tex POLO marimea 56-58, pantaloni piele IXS marimea 48-50, geaca LUCKY STRIKE, marimea 48-50-52. geaca peile Richa marimea 58-60-62, accept schimburi in special cu casca. detalii in PM sau semnatura Mesaj completat scuze am postat din greseala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 7, 2010 Autor Share Postat Martie 7, 2010 Noua achizitie fana petre... tot HONDA is motore:) Mesaj completat Noua achizitie fana petre... tot HONDA is motore:) Mesaj completat faina petre... tot HONDA sunt motoare:) Mesaj completat faina petre... tot HONDA sunt motoare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea46doc Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 CE NUMA VOI ? HOP SI EU CA E PE GRATIS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 (editat) chiar pe gratis:p:)) PS: voi va mai adunati joia si delea... delea?) Editat Aprilie 30, 2010 de baluba16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Mai 1, 2010 Autor Share Postat Mai 1, 2010 DACA fratelo si-a luat DRujba am ales si eu tot o drujba dar 2t 125:P revin curand cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 asta e motocicleta mea si astazi am iesti cu ea prin oras este un mz es 250 chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 (editat) asta e motocicleta mea si astazi am iesti cu ea prin oraseste un mz es 250 chopper sa ia noroc de mz-u ) cand eram la liceu mergeam pe strada de peste drum de liceu nr 3 si o vedeam intr-o curte imi placea de numa:p si acu' my fucking bike:)) ma stiti ca io circul non-stop no' tin in graj si pe hi5 ca altii=))))))))))) Editat August 26, 2010 de baluba16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 sa ia noroc de mz-u) cand eram la liceu mergeam pe strada de peste drum de liceu nr 3 si o vedeam intr-o curte imi placea de numa:p si acu' my fucking bike:)) ma stiti ca io circul non-stop no' tin in graj si pe hi5 ca altii=))))))))))) acolo o tinea fostul proprietar si eu dupa ce am vazut-o mi-a placut foarte mult fain si motorul tau unde ai facut pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 acolo o tinea fostul proprietar si eu dupa ce am vazut-o mi-a placut foarte multfain si motorul tau unde ai facut pozele? in centru sardului:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 in centru sardului:)) a da ca te-am vazut intr-o zi in sard cam am mers pana la galda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate