biker boy Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 M-ar interesa pareri despre avntaje/dezavantaje pt. motoarele astea V2-V4-4Linie, turatii,consum,cuplu Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Uite aici si aici unde mielu zice: v2 vs 4l Spor la lectura si don't be afraid to search! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker boy Postat Martie 12, 2007 Autor Share Postat Martie 12, 2007 Uite aici si aici unde mielu zice: v2 vs 4l Spor la lectura si don't be afraid to search! Merci sefu pentru idei.Sunt bune. Am ajuns la o concluzie dupa ce am citit:intre V2 si 4L, pentru mine cred ca cel mai bun ar fi V4, avand in vedere ca trag spre motoarele sport-touring. Ei acu' daca stie cineva sa-mi spuna mie cate ceva de VFR... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Exista un topic al posesorilor de VFR750/800 /index.php?showtopic=32357 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker boy Postat Martie 12, 2007 Autor Share Postat Martie 12, 2007 Exista un topic al posesorilor de VFR750/800 /index.php?showtopic=32357 Thanks man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate