corso2909 Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Salut! Am si io o intrebare!acum aprox 2 sapt tata mi-a trimis din anglia un peugeot 206 speedfight 2 WRC dar din pacate nu ii functioneaza kilometraju` ! am desfacut bordul si masca si am vazut k toate firele erau in regula(nu erau deconectate,rupte,deteriorate, etc), dar poate ptr k nu am vazut prea bne sau nush:-??! daca ma puteti ajuta sunt recunoscator sau spunetimi un SERVICE DIN CONSTANTA![-o< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 mai degraba cauta la mufa care iese din cutie;daca si aia e ok mergi la un servis sa ti-o bage pe un tester<recomand reprezentanta> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lethal88 Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 eu sunt de parare ca e de la cablul care iese din cutie; asta daca te-ai uitat bine in bord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 nu e pe cablu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 da ce fel de kilometraj este? cu cablu normal care se roteste? sau electronic? verifica daca se roteste cablul, in caz ca are. daca e stricat ceasul poti sa-l arunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_petrescu Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 vezi ca astea electronice au baterie in cablaj(unele)poate e consumata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate