RENEGADE Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Are cineva un scuter de care se poate dispensa o luna? Platesc chirie pe el in perioada 21.03-21.04 2007. Am ramas fara carnet si nu am cu ce sa circul. Astept oferte inclusiv cu pret. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 nu cred ca are cineva curajul satzi inchirieaze un scuter pe o luna!oricum BAFTA!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 12, 2007 Autor Share Postat Martie 12, 2007 nu cred ca are cineva curajul satzi inchirieaze un scuter pe o luna!oricum BAFTA!! Nu e vorba de curaj. Platesc asigurarea pe luna aia, facem si acte daca trebuie, am categoria A si am si mers pe motor ca vorba aia, am si eu(vezi avatar). E vorba daca cineva vrea niste bani si se poate lipsi de scuter. Just as simple! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 nu cred c o satzi inchirieze kareva scuteru.......iar la firmele de inchiriat un scuter cu pedale inchiriat pt o zi costa 400.000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 off topic. ne spui si noua dc ai ramas fara permis ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate