Cati Postat Iunie 22, 2004 Share Postat Iunie 22, 2004 totusi a fost interesant.... m-a amuzat futere de mult barul ala unde puneau aceleasi melodii... aaaa sa nu uit.. buda.... si totusi tin sa multumesc ca sambata noaptea a fost lumina la buda in rest m-am distrat tare fain si...mai puneti poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Iulie 5, 2004 Share Postat Iulie 5, 2004 platesc la intrare pretul, mandru ca am fost prezent la toate intalnirile acestui club, si-i amintesc gazdei de "dorita emblema", spunandu-i ca desi sunt cu masina (plina de bagajele prietenilor pe motociclete), sunt si eu motociclist; iar datorita faptului ca traim in Romania, n-am gasit la "magazinul din colt" piesele pentru defectiunea ce mi-a "aranjat" inceputul sezonului ; i-am explicat frumos (o mare pierdere de timp) ca urmeaza sa-mi aduca un prieten din Italia piesa defecta, si-mi pare rau ca nu am venit cu motocicleta, dar am rotile ei in portbagaj (le-am echilibrat la Bacau - singurul oras din Moldova unde se poate face asta); omu' ( deranjat de insistenta mea) imi raspunde, cu pieptul umflat: "eu am motocicleta! nu roti de motocicleta!" in rasetele celorlalti organizatori "...si cu rotile ce faci?! aha...vrei sa le vinzi" - uitandu-se pe banchetele din spate la bagajele colegilor ca la niste ciurucuri aduse pentru bisnita. Sincer, m-am simtit foarte prost la purtarea acestor colegi motociclisti (la urma urmei cluburile organizatoare sunt gazdele ce ar trebui sa fie onorate de prezenta invitatilor lor, motociclistii, nu sa-i loveasca la ananghie ) si as fi vrut sa fac cale intoarsa, daca nu depindeam de prietenii cu care venisem; iar la urmatoarele editii ma voi gandi mai mult ce directie aleg pe harta. PS ca sa nu pierd sezonul, am facut sacrificii si mi-am mai cumparat o motocicleta, si...astept piesa pentru cealalta Va doresc drumuri frumoase pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate