Sari la conținut

Impresii De La Bacau


NeXuS
 Share

Postări Recomandate

Fara nici o suparare ... extrem de proasta alegerea firmei de sunet din Brasov, si extrem de penibila: "Coco Sound". Prima trupa care a cantat a facut-o doar pe monitoare, singurul lucru pe fata fiind toba mare din cand in cand si chitara.

 

Cand noi (NeXuS) am vrut sa ne facem un sunet cat de cat decent am primit un raspuns genial din partea patronului "Daca nu va convine dati-va-n pu*a mea jos de pe scena", continuand, dupa ce intr-un final am incropit un sunet cat de cat ok, cu un sunet care a inceput brusc sa fluctueze, si pe fata si in monitoare; la un moment dat monitoarele nu mai functionau deloc (erau oprite, banuiesc ca "accidental"), fata de la toba mare era lipita cu scotch iar pedala se agata in ea si nu mai recula inapoi, si cate altele ar mai fi de spus... intr-un final ne-am hotarat sa coboram de pe scena ... chiar daca erau cativa in fata care aparent gustau "sunetele" ce ieseau de la noi, dar .. bataia de jos ramane bataie de joc.

 

In cazul in care se intreaba cineva daca i-am provocat in vreun fel .. nu, nu am facut-o, dimpotriva, la o prima discutie cu sunetistul, l-am cinstit chiar cu o bere.

 

Eu cant din 1998, niciodata pana acum nu mi-a spus vreun sunetist "daca nu-ti convine dute-n pu*a mea jos de pe scena", voua vi se pare ok chestia asta? In fond si la urma urmei, si trupele care canta si cei care vor sa asiste la concerte si la celelalte evenimente de la festival vor sa se simta bine nu?

 

Nu cred ca am cerut prea mult (sa ma simt bine) mai ales in conditiile in care NOI ne-am platit drumul din Bucuresti pana la Bacau, mancarea, bautura, etc. Nu reprosez nimic organizatorului (cu toate ca macar o bere putea sa ne ofere :( ), dar ma intreb oare ... cum la Desperado s-a facut un sunet super clar si curat in 5 minute????

 

Altfel noi ne-am simtit bine :ph34r: berea a curs si micii au sfarait :( Dar totusi putin mai multa atentie in organizare cred ca ar fi putut sa fie posibila. O sa ma leg inca o data de MotorRock de la Ploiesti (pt. ca numai acolo am mai ajuns anul acesta), unde la acea prima editie, s-a vazut clar ca organizatorii si-au dat toata silinta sa iasa totul bine, cel putin eu am ramas cu impresia asta.

 

Numai bine tuturor,

Andy Vasilescu - NeXuS

 

P.S. Sper sa nu deranjez pe nimeni cu post-ul asta, cel putin dintre voi, pe cei de la Caca Sound, I couldn't care less.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Luna Amara a fost oprita de organizator din cate am inteles din cauza versurilor lor. Ne-a luat si pe noi deoparte imediat cum am ajuns si ne-a spus sa nu cumva sa "bagam" vreun vers cu conotiatii politice. Deh .. aceeasi cenzura pe care baietii au mai suferit-o si inainte. A mai fost un scandal pe tema cenzurii Luna Amara mai maricel, acum un an parca, in Cluj.

 

Andy

 

P.S. Macar berea a fost buna :ph34r:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

P.S. Macar berea a fost buna

Poate la Cluj ca la Bacau am baut jumate apa-jumate bere...

In rest a fost destul de fain. Un soare de invidiat, motoare cam putine insa nu se poate spune ca a fost rau.

Inca doua mari bube au fost formatiile Cargo si Luna Amara care au cantat joi!!!! Nu vineri sau sambata cand a venit lumea...

Conditiile igenice aproape inexistente, fara apa la baie (nu zic ce balauri am mai gasit pe acolo!) Si manelarii de la discoteca care au pus hmm... manele si alte alea pana dimineatza la 6 sambata noaptea, cand lumea pleca la drum lung duminica. Mai inteleg daca era o muzica buna dar asa :ph34r:

 

atat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am baut bere la sticla, a fost ziua tobarului si ne-a cinstit toata ziua si toata noaptea :ph34r: aia a fost buna trust me hehe.

 

Cat despre restul ... mda, cam dubioase conditiile de la "W.C.", era o tentativa de clor pe-acolo dar cam atat.

 

Andy

 

P.S. Unde era soare de invidiat? noi am ajuns sambata pe la pranz si era super furtuna acolo, si un frig .. au ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hm....sa inteleg ca intalnirile la care eu nu reusesc sa ajung ies can "naspa"? :( :(

Sambata seara m-a conectat Demostene cu atmosfera de acolo prin telefon si se parea ca baietii se distreaza, nu gluma :( .Destul cat sa ma dau de cateva ori cu capul de zid, ca eu stateam ca fraieru' acasa :( Lasa Demo ca ti-o platesc io :(

 

Iar faza cu manele la o intalnire moto de de tot kktu :( Mi-aduc aminte ca la Snagov anul trecut, cand strangeam de plecare si orice muzica in camping incetase, niste mu(nel)isti scosesera o combina din masina pe partea cealalta a lacului si da-i cu maneaua intentionat spre noi sa ne simtim "bine" :( . Am pornit toti motoarele de s-a ales praful de pescuitul lor , dupa care le-am aratat "luna plina" de pe malul lacului.Dar astia macar nu erau in campingul "nostru" :ph34r:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

+ : multe motoare modificate , atmosfera ok , demonstratia din centru bestiala !

 

- : wc-uri infecte,apa deloc potabila,adaos la tigari (cele 2 magazine de la intrare...nu e ilegal?),la unele chioscuri preturi aberante la apa minerala,berea la pahar cu h2o inclus,lipsa paine in camping,rockerii beti de 15-18 ani veniti in grupuri din oras pe inserate,prea multi oameni care spuneau:"nu te supara frate nu ai o tigara?" si sa nu uitam de luna amara (care nu erau de dat afara dar au beneficiat de bunavointa Moldavia Bikers psd bacau)...

 

...pt. mine toate minusurile au fost eclipsate de simplul fapt ca puteam merge cu o tigara in bot,cu o bere in mana si vedea/auzi tot felul de motoare :ph34r: ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am uitat ceva .... am apreciat efortul acelui cineva care punea muzica la bar ... la modul ... a inteles el ca rock se cere asa ca a pus cele doua cd-uri cu "evanescense" si "linkin park" again and again and again :ph34r: urma o pauza pt cd-ul cu hi-Q si simplu dupa care ....ati ghicit ..evanescense si linkin park ..again and :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mortala faza... intradevar si mie mi s-a parut ca aud aceleasi cantece de prea multe ori dar o puneam pe seama berii! :ph34r:

acum poze!

Cargo&trike

post-13-1087804845_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

50.000/100g!!!!!! Pe cantarite binteinteles!! Mie mi s-a parut cam piperat pretul...

post-13-1087805069_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

concursul de bricolaj premiat de revista MotoLife cu o pereche de cizme Sendra.

Primul motor, facut in Botosani, a castigat. Bravo!!

post-13-1087805437_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iar faza cu manele la o intalnire moto de de tot kktu :( Mi-aduc aminte ca la Snagov anul trecut, cand strangeam de plecare si orice muzica in camping incetase, niste  mu(nel)isti scosesera o combina din masina pe partea cealalta a lacului si da-i cu maneaua intentionat spre noi sa ne simtim "bine"  :( . Am pornit toti motoarele de s-a ales praful de pescuitul lor , dupa care le-am aratat "luna plina" de pe malul lacului.Dar astia macar nu erau in campingul "nostru" :ph34r:

Penala faza.Ati fost inspirati. :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nimeni nu poate contesta prezenta Silver Pistons!! Mai trebuie precizat ca personajul central isi sarbatorea ziua de nastere!! La Multi Ani!!!!

post-13-1087808522_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cam putina lume pe la concerte... acu doar la Iris au fost multi bacauani, pustime venita de prin oras.

Desperado a meritat, au fost cateva cover-uri Creedence Clearwater si Lynard Skynrad "Sweet home Alabama". Not bad! Dar au cantat si vineri si sambata ceea ce.... adik frumos-frumos dar ce-i prea mult strica!

post-13-1087808727_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

50.000/100g!!!!!! Pe cantarite binteinteles!! Mie mi s-a parut cam piperat pretul...

50.000 poate mai tarziu ca la inceput a fost 75.000 lei portia si nu avea nici macar sare, nu avea nici un gust. Pacat de idee.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...