Achile Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 erzberg rodeo: http://www.youtube.com/watch?v=YYDL1SqX-SY...ted&search= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
konnypac Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Super tare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 ae pricep un pic (mai mult) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 un lucru e sigur: a distrus muuuulte motoare pana sa ajunga la nivelul la care este dar, asa e: le "cam" are tipul, am vazut in dupa-amiaza asta ,la parada din ploiesti pe un motociclist echipat tot de motocross si cu un WR( zic eu...nu prea am avut timp sa-l vad bine ca eram atent sa nu intru in vreunul din fatza mea... ca a fost cam aglomerat...)Tot pe o roata s-a dat... chiar IN PICIOARE PE O ROATA M-A LASAT "UN PIC" MASCA... si aveam vreo 70km/h... cred ca era un profesionist in alde de-astea ca altfel nu-mi explic... frumos filmuletzul nu ma mai satur de el(il studiez in toate miscarile ) CIAO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate