brigandul Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Ai grija ca si mecanica "sa dea" la fel de bine ca imaginea. Felicitari. Sa ne vedem pe sosea. La multi kilometri frumosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Aprilie 8, 2005 Autor Share Postat Aprilie 8, 2005 Ai grija ca si mecanica "sa dea" la fel de bine ca imaginea. Felicitari. Sa ne vedem pe sosea. La multi kilometri frumosi ! Multumesc. Fii fara grija, prima data au fost rezolvate problemele mecanice, dupa aceea aspectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Bravo,ai facut o treaba super faina.Imi place foarte mult ideea de a reconditiona o motocicileta si-i admir pe toti care reusesc asta si tu esti cu siguranta unul dintre ei.Sa-ti merga motorul bine iti doresc si la cat mai multi km cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Felicitari ! pt motor a iesit frumos mie unu imi place La mai multe in continuare ca de rabdare nu ducetzi lipsa succes !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 Felicitari Am inceput restaurarea unui simson si eu,DAR sunt foarte mult in spatele tau. Sa-l folosesti sanatos fricz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo5peb Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 bibelou de fier ! ! ! felicitari si asfalt uscat ! o sa studiez fiecare poza,si eu sint ,vorba lui fricz mai in urma ,dar in urma nu gluma, felicitari inca o data si toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate