Sari la conținut

brigandul

EX+
  • Număr conținut

    136
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

brigandul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Fiindca a venit vorba despre mine, iata comentariul meu: Felicitari ML si singurului patron de revista moto, om de afaceri, editor, redactor sef, etc care a facut drumul la Brno pe motocicleta, si-a demonstrat pe deplin profesionalismul si a testat in draci si cu salbaticie tot ce a miscat acolo ! Ba, inca i-a mai luat pe motorul lui si pe cei de la "2Roti" pentru a filma imagini de pe circuitul de Grand-Prix... Huo, UM si singurului ziarist-motociclist roman care a venit cu avionul ca boieru' la "business class" si a stat trei zile rezemat de gard si nu a facut nici o fotografie... Si care a mai avut si tupeul sa scrie despre cei care se scapa in scutece spre nemultumita disperare a celor care apreciaza suficienta calduta... Cum dracu' ai reusit sa renunti la atitudinea ta de gentleman ?! Nu te lasa, "capo di tutti capi" de la ML, da-ti in continuare cu mare sarg cu stangul in dreptul si nu-i lasa nici pe cei cu pasiune autentica sa scrie ceva de valoare... Ca tu esti sefu' ! Asa va place, baieti ?! ...ca a spune astazi adevarul in Romania este o adevarata tiganie... Sa fiti iubiti ! P.S. Smokey, mai lasa-ne, tata, cu conjugarile si v(e)orbele ca daca eram talentati scriam si noi la o revista literara si nu pe Internet... Asfalt uscat !
  2. Stimati colegi de pravalie, trebuie sa dati mielul ! La pagina 92 l-ati botezat pe Melandri, Hayden...
  3. Eu am inteles ca drept la replica se asteapta la articolul "Scoala romana de kamikatze"... In editorial se doreste sa fim obiectivi in pasiunea noastra si se cere opinia cititorilor despre aberatiile unora dinre noi. Asfalt uscat !
  4. Dupa parerea mea scorul este n la 0 de mult in favoarea Universalilor... Explica-ne... care e treaba cu editorialul ?
  5. Absolut exceptional acest numar ! Felicitari, universalilor !
  6. pHa King, Ai pornit o discutie dura si ai tacut brusc. Ezicsta o explicatie ?!...
  7. Sunt intr-o trilema... Nevasta, casa, motocicleta...
  8. "Sa ne vedem pe cai" - cel putin pentru mine, deocamdata, este o invitatie retorica ! De cand am ramas fara "fezeroaica" fac eforturi disperate sa-mi iau un DS 1000. Am de ales intre casa, nevasta si motor... ... Si eu care ma consideram un om liber...
  9. brigandul

    Nr. 34

    Nu fac reclama niciuneia dintre reviste pentru simplul fapt ca niciuna dintre revistele romanesti nu se ridica la nivelul dorit de mine. Le cumpar si pe acestea pentru a-mi forma un punct de vedere. "Intamplator" am acasa un metru cub de reviste moto straine si pot sa fac diferenta. Tot "intamplator" pot face diferenta dintre ML si UM. Hai sa-ti dau un exemplu la interventia ta "basicata": Pasionat de arte fiind - imi place pictura mai mult decat altceva. ... Si daca nu imi place Mona Lisa si imi expun punctul de vedere - portarul de la Luvru nu o sa-mi mai dea voie in muzeu ??! Dau bani pe aceste reviste - am dreptul sa imi exprim punctul de vedere. Voi continua sa critic "carul cu voi" ori de cate ori dati cu mucusul in ghiveci. Asfalt uscat... ca aveti nevoie ! Prietenii stiu de ce...
  10. Una e "sa scoti vorbe", alta e sa aduci argumente. In ce consta "originalitatea" de care vorbeai ?!...
  11. A existat un prototip cu 5 cilindri avand la baza varianta H1 manufacturat de englezul Allen Millyard - un supermeserias si pasionat al bricolarilor. Acesta a mai realizat o serie de "interventii" la motoarele de serie producand diferiti "monstri mecanici" printre care un Kawasaki V12 de 2.300 cmc derivat din juxtapunerea a doua propulsoare Z 1300. Asfalt uscat !
  12. Se anunta un numar super fain ! Numai cand citesc titlurile si imi creste pulsul. Pentru MVTarts: vezi ca "universalii" au un test cu Super-Duke in nr. 1/ianuarie 2005, intitulat "Fiara" la pag. 12-15. Asfalt uscat !
×
×
  • Creează nouă...