Jump to content

brigandul

EX+
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

About brigandul

 • Rank
  Incepator
 1. Fiindca a venit vorba despre mine, iata comentariul meu: Felicitari ML si singurului patron de revista moto, om de afaceri, editor, redactor sef, etc care a facut drumul la Brno pe motocicleta, si-a demonstrat pe deplin profesionalismul si a testat in draci si cu salbaticie tot ce a miscat acolo ! Ba, inca i-a mai luat pe motorul lui si pe cei de la "2Roti" pentru a filma imagini de pe circuitul de Grand-Prix... Huo, UM si singurului ziarist-motociclist roman care a venit cu avionul ca boieru' la "business class" si a stat trei zile rezemat de gard si nu a facut nici o fotografie... S
 2. Un pilot de supersonic este deosebit tocmai pentru faptul ca are o pasiune pe care o poate impartasi oricine dar pe care nu o poate exercita decat cei alesi. "Multi sunt vocati, pauci vero electi"... Spre deosebire de "plimbatorii de fiare" el este constient ca nu se poate da pilot decat daca este... Aici cea mai mica greseala se plateste cu viata ! Din ce in ce mai valabil si pentru motociclisti... Sa fiti iubiti... si meseriasi !
 3. Ai citit "o ciorba" de mesaje scoase din context de un administrator "binevoitor"... Intamplator cunosc piloti de supersonice. Ai putea cunoaste si tu unul citind cartile lui Doru Davidovici, fie-i tarana usoara... Un pilot de avion nu se da mare niciodata. Faptele vorbesc pentru el. Nu cere nimeni unui om normal performante exceptionale. Dar sa se comporte ca atare... Asfalt uscat !
 4. Stimati colegi de pravalie, trebuie sa dati mielul ! La pagina 92 l-ati botezat pe Melandri, Hayden...
 5. Ati "pus botul" aiurea... Nu trebuie sa se simta nimeni jignit. Trebuie inteleasa esenta problemei: 1. Un automobilist poate fi si motociclist sau viceversa. 2. Difererenta dintre un chibit si un motociclist. 3. Diferenta dintre un plimbator de motoare si un Buescu, Troia, Vrajitoru, Pascota sau Gagyi. De ce oare pilotii de supersonice nu sunt atat de infatuati ca apropitarii de motorete ?... Sa fiti iubiti !
 6. Felicitari intregii echipe "2Roti" pentru reportajele de la Brno ! Pe ce motor era Norick cand ati filmat de pe circuit ? Asfalt uscat !
 7. Ca sa fiu sincer pana la capat - ma bucur ca nu sunt unul dintre "reprezentantii motociclismului romanesc"... vai mama lui ! Nu inteleg de ce ar trebui sa ma consider buricul pamantului numai pentru faptul ca iau praf in ochi, ploaia in freza si pot fi facut oricand carne de mici. Sunt un erou numai ca imi paraie o scoaba intre picioare?!... Va salut din automobil !
 8. Considerand ca am facut destula reclama iubitei voastre publicatii originale, va salut din mers ! Da' chiar nu se gasea dom'le un motociclist pentru ML ?!!
 9. Si tu, Brutus ?!... Citeste o data si inca o data... si inca o data... pana pricepi ! Nu am nimic cu ML, dimpotriva, chiar ma intrebam daca nu s-ar fi gasit un motociclist care sa va reprezinte la Yamaha Summer Festival... Asfalt uscat ! PS. Hai, ca v-am facut destula reclama... Ziceti si voi ceva de "auto motor si sport" !
 10. Maestre Stanescu, Cum le zici mata mai rar cineva... Ete un jurnalist care recunoaste ca nu e motociclist si care de abia asteapta sa ne delecteze cu texte... adresate motociclistilor. Curat tupeu, cum zicea la Brno nenea Troia...
 11. Stimate admin, De acord cu DEX, nu si cu interpretarea ta total eronata si rauvoitoare. Din DEX reiese ca revista Univers Moto, care are drept de copyright in Romania, nu plagiaza pe nimeni. Articolele, si foto din UM sunt semnate de romani, cand sunt realizate de redactia romaneasca. Textele si fotografiile colegilor nostri din trustul Motor-Presse International (Motorrad, Moto Revu, etc) sunt semnate cu numele lor. Una este sa citesti Goethe in limba romana, semnat Goethe si sa ai dreptul sa-l publici - alta este sa il plagiezi si sa scoti o "lucrare" copiata dupa el, vai mama ei, si s
 12. Smokey, dragu tatei ai "citat" din publicatiile Motor-Presse care apar in Germania... Daca ai bunavointa sa-ti faci timp, vezi ce zice revista Motorrad... ...Sau si tu esti mancator de... pilaf?!
 13. Pofta buna la moto pilaf. Sunteti niste domni !
×
×
 • Create New...