Hell_Rider_Edy Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 tot eu.. cu o noua pb... imi sare peste viteza a 2-a si a 3-a...de ce oare.. ? :-/ sau ce ar trebui sa ii fac... asta cand le urc.. dar cand le cobor. intra normal.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 tot eu.. cu o noua pb... imi sare peste viteza a 2-a si a 3-a...de ce oare.. ? :-/ sau ce ar trebui sa ii fac... asta cand le urc.. dar cand le cobor. intra normal.. Raspunsul este: s-au uzat furcile, si faza cu saritul este de la saibele dintr-e pinioane!! desfa cutia de viteze, dar numa capacul ala de pe partea cu aprinderea, da pinionul jos, pinionulk e fizat pe un capac care il dai jos..........odata dat jos se veede o oaza de pinioane.....uita-te bine cand dai capacu jos, si vezi sa nu iti sara "racul" de pe punct., si atunci te lamuresti cum sta treaba....inainte ia o 100 de coniac k te va ajuta mult!!! intreaba-ma daca ai probleme la reparatie..1111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parintele_ciprian Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 tot eu.. cu o noua pb... imi sare peste viteza a 2-a si a 3-a...de ce oare.. ? :-/ sau ce ar trebui sa ii fac... asta cand le urc.. dar cand le cobor. intra normal.. Salutare, si eu m-am lovit de aceeasi problema, cauzele sunt exact cele enumerate de AXI, ma tot mir da fata asta, cat e de priceputa , cauta pe forum ca o sa gasesti niste scheme pentru cutia de viteze. In plus iti mai spun, ca atunci cand montezi cutia la loc sa ai gija ca punctul de pe pinionul principal (vezi ca e unul foarte mic) sa fie in dreptul liniutei de pe semiluna de la schimbator, nu este mare filozofie trebuie doar sa fi un pic atent. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Martie 15, 2007 Autor Share Postat Martie 15, 2007 o sa incerc sa rezolv.. ms d sfaturi.. revin cu noutari despre cum imi stric motoru.. vb vine.. am dat niste bani p el.. da.. vad k tot mereu gasesc cate o mik chestie de facut... asta e... nu regret... k merge destul d frumos exceptand unele mici chestii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bordu Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 tot eu.. cu o noua pb... imi sare peste viteza a 2-a si a 3-a...de ce oare.. ? :-/ sau ce ar trebui sa ii fac... asta cand le urc.. dar cand le cobor. intra normal.. Salut Ce sa fac ... imi dau si eu cu parerea... Cum s-a intamplat asta... treptat? mororul mergea ok si treptat a inceput sa sara? Sau l-ai desfacut, l-ai montat din nou si pe urma a inceput sa sara? Problema poate sa fie asa cum spun baietii mai sus daca iti mergea cutia si cu timpul a aparut chestia asta. In cazul in care ai desfacut-o tu in discutie intra o combinatie mai multe chestii cum ar fi: un pic de uzura (ca toate au) + cautatorul descentrat(are cateva saibe de otel pe fiecare parte si in functie de cate si in ce parte le pui se centreaza) + daca ai mantat semiluna pe pozitia corecta(semiluna-roata dintata care actioneaza cautatoriul) Daca imi raspunzi care din variante e poate ma orientez si te pot ajuta in continuare. In + am vro 2 cutii de ij pe acasa asa ca daca ia nevoie de piese putem vb. spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate