cata_30 Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 salut, am o honda cbr 600f `99, (pc 35), mi a "disparut" pozitia spate, pe fata am lumina de pozitie, stop pe frana se aprinde....am desfacut contactele le am dat cu WD40, nici un semn, becurile intacte, la un moment dat s au mai aprins 2 min apoi s au stins ...si gata, ceva sfaturi...daca trec printr-un releu?, poate fi de la blocul de lumini?, asta nu prea cred.... ms si bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batranul_lup2000@yahoo.com Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 (editat) uitate la instalatie,sa nu fie intrerupt firul care duce in spate.Uita te la mufe,papuc posibil rupt.succes Editat Martie 16, 2007 de batranul_lup2000@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Martie 17, 2007 Autor Share Postat Martie 17, 2007 papuci intacti, masurat, vf sigurantele ok, sa fie de la becuri, am masurat azi becul pe filamente....ca asa is la mine e bulbul din sticla si ies numai filamentele din el, pe filamentul de frana aparatul indica tensiune (deci pe bec), pe filamentul de pozitie nope, sa fie legate in serie? ...................azi s a mai aprins unul din ele ...dar dupa aia s a stins, pe frana merg....pe fata se aprinde pozitia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Becul ai incercat sa il schimbi???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Martie 18, 2007 Autor Share Postat Martie 18, 2007 ma chinui sa le gasesc la un magazin dar nu au... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Martie 18, 2007 Autor Share Postat Martie 18, 2007 salut rezolvata ....problema...arse becurile dar se vede numai la lupa filamentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate