Achile Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 am muncit azi sa imi repar shock-ul, am iesit din curte...am mers 100 m, eram in viteza a 3-a si parca mi-a sarit in punctul mort motocicleta nu se mai misca, era ca si cum turam in gol am schimbat de la 1-a la a 6-a fara ambreiaj ambreiajul lucreaza!!! cand o bag in viteza imi vibreaza lantul, cred ca s-a rupt ceva in cutie sau s-a retezat o pana sad.gif voi ce parere aveti?? cine imi poate aduce un motor de 350?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 17, 2007 Autor Share Postat Martie 17, 2007 bagat ochiul la ambreiaj, e ok, pt o vreme, dar trebe si el schimbat. PROBLEMA ESTE DE LA PINIONUL MIC....S-AU RAS CANELURILE SI SE INVARTE AXUL IN EL. I'M HAPPY...DAR TOT TREBE SCHIMBAT SI AMBREIAJUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate