mocanupompiliu Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 salut miine sintem citiva care vrem a face o iesire traseul e stabilit buc ,braila, macin ,giurgeni buc plecare 9,30 agip colentina reper soseaua fundeni sosire buc cel tirziu ora 18 eu am facut traseul de mai multe ori si am ajuns devreme acasa traseul e superb vom strabate dobrogea vom trece dunarea la braila sau galati mai multe le vom descoperi fiecare pe traseu doritori sinteti bineveniti va salut Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Salut POMPILIU ,maine vine si Mihai(VARADERO) ,Cristi (CAPONORD),eu vin sigur,si s-ar putea si Gabi (varadero),Doru(BMW) daca se va simti odihnit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Vin si eu dar mai bine mergem la Varna sau in alta parte in BG. Mi-e sila de TIR-uri si radare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate