Sari la conținut

virgil

Super Membru
  • Număr conținut

    1.330
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1992
  • Motocicleta
    honda varadero 1000
  • Numar Moto
    101

Informații profil

  • Motociclete detinute
    jawa 350,suzuki dr big 800,r1100 rt , triumph tiger 900 ,acum varadero 1000 yamaha beluga 125.

Vizitatori Recenți Profil

2.059 citiri profil

virgil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Faceti-va vazuti ! Far ,proiectoare ,vesta. Asta-i primul lucru care te protejeaza oarecum.
  2. Salutari ,ma regasesc citindu-ti inventarul de scule,doar ca as mai adauga :cabluri de curent (ajung de 1,20 m ,facute manual ,cond flexibil litat 16mm2 ,cu 4 clestisori ) ,maneta ambreiaj ,spray pornire ,o scarita ,un furtun subtire pt tras benzina ,pompa benzina ,o sufa subtire pt tractat ,o bucatica de lant si sig nituibile noi,si o presa de lant.Toate troacele pe care le car dupa mine in calatoriile mai lungi cantaresc cam 10 kg.Mai am 3 bucatele de teava cu sectiunile furtunelor de la motor ,plus colierele aferente.Daca crapa un furtun ,taiat si innadit ,si ai rez problema.Am uitat de 2x2 m de cond litat de 2mm2 ,pt vre-un by-pass electric .
  3. Un scelerat ca asta te scoate de pe sosea fara sa clipeasca. De asta trebuie evitat orice conflict ,ca nu se stie cu ce nebun te certi si cum reactioneaza.
  4. Este doar o iluzie ,suportul este montat pe hand-guard-ul de pe stanga.spre dreapta am parbrizul ,de asta este obturata imaginea in dreapta. Poate gresesc ,dar prefer sa-mi deschid unghiul inainte de curba ,apoi sa ma duc spre interiorul acesteia.
  5. salut o aripa de spate pentru rt sar putea sa te rezolv  daca nu este graba ,saptamana viitoare am sa dezmembrez un rt 125 si un ij 56 am sa pin poze si preturi pe facebuc. admiratori moto comuniste si aici la bursa.

     

    1. Crysty

      Crysty

      Salut ma poti contacta pe fb te rog sa vb cv Cryis Crystiann te rog am o ooza de profil in tricou alb 

  6. virgil

    MZ

    Multumesc , asa este ,insa in momentul acesta aripa si lampa spate ma 'dor' cel mai tare..
  7. virgil

    MZ

    Salutari ,m-am apucat sa restaurez un MZ 125 din 1960 si am nevoie de o aripa spate origilala si lampa de pe aceasta.Din pacate nu o pot inscrie ca autovehicul de epoca pana nu rezolv problema asta.Daca ma poate ajuta cineva ,macar cu o informatie , ii multumesc in avans.
  8. YouCut_20190505_145924280.mp4 Cand nu vezi ce este dupa colt
  9. Asa am patit si eu.Prmul lucru pe care l-am facut ,dupa ce am renuntat la a-i da foc ,am scos furtunul care intra in pompa de alimentare ,am scurs juma de litru ,apoi l-am scos pe cel de la iesirea din pompa ,alta jumatate de litru scura ,acum vad ca porneste cand ating butonul.Poate ai putina apa prin pompa ,pe acolo.
  10. Am avut si eu o crapatura la ochelarul farului ,l-am tot lipit cu tot felul de adezivi si nu a tinut. Am descoperit de curand cel mai bun adeziv pt orice.Este vorba de adezivul pentru lipit parbrize.Lipeste absolut orice ,doar ca durata de intarire este de cam 12 h.Curatata carena pe spate cu diluant ,plasa mai raruta la ochiuri,pat de adeziv ,plasa si inca putin adeziv peste aceasta si-ti garantez ca va tine Foloseste manusi ,altfel va trebui sa te curati pe maini cu polizorul
  11. virgil

    Accident

    O fi rasfoit D-zeu carnetelul
  12. Avea atarnata de lantul montat la 1,20m fata de pamant ,o pancarta destul de maricica pe care scria "Proprietate privata Accesul interzis" ,dar pe intunericul din padure nu cred ca a mai apucat sa o vada si sa franeze.Drumurile forestiere au cam acelasi sistem de impiedicare a accesului , doar ca este o teava care se basculeaza.Amandoi au gresit-o . 1,20 vine pe la brau undeva , cat sa treaca de aripa atv-ului , peste ghidon ,piept apoi sub barbie cat sa-ti smulga capulProbabil nimic reflectorizant sau iluminat si gata nenorocirea
  13. virgil

    Accident

    Ziceam si eu , popa taie drumul fara nici o grija , baiatul cu motorul a uitat ca este in sat unde mai iese un caine ,vaca ,caruta , popa etc , si uite ce a iesit.
×
×
  • Creează nouă...