NND Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Am si eu o intrebare...cand fac lantzul de multe ori stropesc si cauciucul cu spray de lant nu degresant ... ii dauneaza in vreun fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Am si eu o intrebare...cand fac lantzul de multe ori stropesc si cauciucul cu spray de lant nu degresant ... ii dauneaza in vreun fel? Din cate stiu eu nu afecteaza cu nimic spray-ul de lant cauciucl,dar ai foarte mare grija ca daca ai dat cu el /stropit din gresala guma iti aluneca foarte rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Am si eu o intrebare...cand fac lantzul de multe ori stropesc si cauciucul cu spray de lant nu degresant ... ii dauneaza in vreun fel? Cauciucului nu cred sa-i dauneze in vreun fel ,tie da .Ai grija mare ,caci si mie mi s-a intamplat sa-mi dau si pe cauciuc ,dar am mers f prudent cativa zeci de km ,ca sa fiu sigur ca se duce spray-ul de pe cauciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Nu face rau cauciucului, dar daca nu esti atent, iti face tie. Unele degresante nu afecteaza cauciucul, asa ca poti sa-l cureti in liniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate