smile Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 (editat) niste poze de la plopu de sambata....super zona.... vremea a fost superba....am intalnit si ceva patrupede pe acolo ....fata de nneagu marcos si zig zag noi nu am intalnit noroi decat intr`un "canal" acoperit de frunze in care a intrat subsemnatul pana la genunchi .... Editat Martie 20, 2007 de smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 chiar marfa zona .... asta e singurul motiv pt care as vrea enduro... zonele astea superbe..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 frumos frumos ENDURO FOREVER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 niste poze de la plopu de sambata....super zona.... vremea a fost superba....am intalnit si ceva patrupede pe acolo ....fata de nneagu marcos si zig zag noi nu am intalnit noroi decat intr`un "canal" acoperit de frunze in care a intrat subsemnatul pana la genunchi .... dar ce cauciuc are domnu "coca", numa bun de endureala.... intre ghilimele desigur.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 ce a mai impins la el din cauza asta )).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 arata f fain cum se ajunge la plopu, ce distanta e din bucuresti pana la locul unde v-ati dat? sunt de putin timp in bucuresti si nush deloc despre imprejurimi. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 body_smile asta e id`ul meu de mess intra si o sa iti spun cateva trasee frumoase pe langa buc.....plopu e undeva pe la ploiesti...noi cand am fost am facut aprox 80 de km pana acolo bine am ocolit putin....in principiu la ploiesti se face dreapta...uite harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristake Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 marfa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 22, 2007 Autor Share Postat Martie 22, 2007 marfa cred ca puteai sa spui mai mult de atat avand in veere ca ai fost acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 plopu belea zona.. go go smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 23, 2007 Autor Share Postat Martie 23, 2007 mai mergeti maine acolo?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 mai mergeti maine acolo?! Eu voi iesi azi. Cred ca voi merge pe langa Arges si eventual pe la Calugareni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Eu voi iesi azi. Cred ca voi merge pe langa Arges si eventual pe la Calugareni. cu cine mai iesi ca poate ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 cu cine mai iesi ca poate ma bag si eu. Singur. Daca ne strangem vreo 2-3 poate mergem pe Arges pana la Dunare. E drum de tara dar acum va fi interesant deoarece este noroi mult. Pana la Dunare sunt cam 40-50 de km. pe Arges. Am stabilit. La ora 11.00 la Bingo Europa, langa casa poporului, piata Regina Maria. Veniti cu ceva crampoane deoarece va fi ceva noroi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 24, 2007 Autor Share Postat Martie 24, 2007 (editat) fuck....ce rau imi pare ca am citit tocmai acum ....as fi mers ca si asa n`am ce face cu toate ca stiu traseul ala pe dinafara....oricum asteptam poze ...zig zag lasa si u pls un id de mess poate asa comunicam mai usor Editat Martie 24, 2007 de smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 (editat) fuck....ce rau imi pare ca am citit tocmai acum ....as fi mers ca si asa n`am ce face cu toate ca stiu traseul ala pe dinafara....oricum asteptam poze ...zig zag lasa si u pls un id de mess poate asa comunicam mai usor traseu super tare. un bravo pentru Zigzag a tinut pasul foarte bine . noroi la greeeuuu vrau sa zic mlastini la greu si gropi nu mai zic.adica Hauri nu gropi, maine se strange din nou echipa care vrei sa vii ne intalnim maine la ora 10 la Bingo europa in fata. sau sunati la tel 0722659618 Ps. Zigzagule asteptam pozele Editat Martie 24, 2007 de Dragonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Tot ce pot spune e ca a fost o tura de nota Traseul a fost beton, Dragonu' e super baiat de treaba si ne-am simtit excelent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 24, 2007 Autor Share Postat Martie 24, 2007 sper sa ajung si eu....asta daca o sa ma trezesc ca in seara asta nu o sa dorm prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 asteptam pozeee (...eu n`am avut parte decat de un film ....fuck....pana acasa am schimbat cu calcaiu :| si de la semafoare plecam cu a3a de pe loc ....hay cand veniti sa puneti poze ca`s curios ce ati facut dupa ce am plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broki Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 asteptam pozeee (...eu n`am avut parte decat de un film ....fuck....pana acasa am schimbat cu calcaiu :| si de la semafoare plecam cu a3a de pe loc ....hay cand veniti sa puneti poze ca`s curios ce ati facut dupa ce am plecat /index.php?showtopic=87892 Si sanatate.Te mai luam ca esti ascultator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Smile, INSANATOSIRE GRABNICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 /index.php?showtopic=87892 Si sanatate.Te mai luam ca esti ascultator Smile, INSANATOSIRE GRABNICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ms mult hay sa vedem cat de repede trece acum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate