UltraDM Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 ok, nici n-am apucat să mergem ca oamenii pe stradă Âşi deja se fac găÂştile ... eu cu cine votez? cu sms-urile? cu poligonul? cu palatul? sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_myr92 Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Nu stiu ce va place asa de mult sa stati la Palatul Culturii. Ma rog, fiecare cu preferintele lui. Eu unul cred ca nu e un loc potrivit . Ne putem aduna la poligon si de acolo sa stabilim ce facem (un traseu, un suc, etc.). Chiar daca se mai gasesc "doritori" de ambalat motoare (ca ieri), acolo nu zice nimeni nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Cristi nu are rost, eu zic sa-si faca oamenii intalnirea lor cu sms-uri si restu sa ne vedem in fiecare marti de acum inainte. Razvane.. stii care e faza ? cu gasca noastra pot sa ma vad ORICAND , nu neaparat martea .. ca sa ma intalnesc cu tine, cu Sebi, cu Mirceone cu.. pm.. mai stiu io cine.. dau un telefon si atata tot... nu tre sa ma "strang" martea la Palat. Deasemeni.. ca sa beau un suc la Campina nu tre sa astept martea seara, LOL Ieri stii bine ca am mi-am luat motoru si am luat pranzu la Otopeni.. la Biker's Place .. nu a trebuit sa fac adunare in centru orasului cu pretextu de a merge la un suc sau o pizza. Nu stiu ce va place asa de mult sa stati la Palatul Culturii. Ma rog, fiecare cu preferintele lui. Eu unul cred ca nu e un loc potrivit . Ne putem aduna la poligon si de acolo sa stabilim ce facem (un traseu, un suc, etc.). Chiar daca se mai gasesc "doritori" de ambalat motoare (ca ieri), acolo nu zice nimeni nimic "ne putem aduna la poligon" .. lol .. ne adunam anu trecut la poligon.. miercurea.. veneau 3-4-5 insi.. aceeasi insi. Da citeste te rog un topic mai jos, ca mai e un topic.. de ce si cum s-a ales Palatu Culturii si de ce nu Poligonu de la nord. Oricum... prevad doar inca 1-2-3 , maxim 3 "editii" a acestei "intruniri" de la Palatul Culturii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 28, 2007 Autor Share Postat Martie 28, 2007 Cred ca nimeni nu o sa poata sa faca ceva cu Ploiestiul asta.Eu am avut ideea,daca merge bine,daca nu....plm.... aia e. De pomana tot argumentam pe forum ca nu rezolvam nimic, ne vdm marti si discutam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 ai dreptate CobraArt , vorbim mai multe atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Intalnirile astea saptamanale sunt mai mult pentru cei noi decat pentru cei care se cunosc deja si au un grup al lor. Incepatorii nu au cum sa intre in vorba cu alti motociclisti din orasul lor decat pe forum sau eventual bagandu-se in seama cand vad un alt motociclist la semafor. La aceste intalniri se leaga prietenii noi se formeaza grupuri noi, nu doar in functie de motocicleta detinuta si capacitatile ei ci si in functie de simpatii, se impartasesc cunostinte despre mecanici buni, trasee posibile, modalitati de gaurire a tobei... Va spun din experienta, daca nu exista intalnirea de miercuri seara de la Arc, Grupu' de la 8 nu ar fi existat nici el pentru ca nu aveam unde ne cunoaste. Bineinteles ca acum iesim impreuna in orice zi la orice ora si organizam excursii la o bere. Se posteaza si pe forum pentru alti doritori care vor sa insoteasca grupul.... dar bazele la Arc s-au pus. Si... daca tot ma intorc la radacini acasa la Ploiesti... mi-ar placea tare mult sa cunosc motociclistii de aici, bineintes nu ca inlocuitori ai Grupului de la 8 (la care tin extraordinar de mult), ci ca prieteni noi. Sper sa nu renuntati curand la obiceiul unei intalniri saptamanale, fie ea la Palat sau in alta parte. Seeya si... Asfalt usacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator alexman Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Esti buna? Intalnirile astea saptamanale sunt mai mult pentru cei noi decat pentru cei care se cunosc deja si au un grup al lor. Incepatorii nu au cum sa intre in vorba cu alti motociclisti din orasul lor decat pe forum sau eventual bagandu-se in seama cand vad un alt motociclist la semafor. La aceste intalniri se leaga prietenii noi se formeaza grupuri noi, nu doar in functie de motocicleta detinuta si capacitatile ei ci si in functie de simpatii, se impartasesc cunostinte despre mecanici buni, trasee posibile, modalitati de gaurire a tobei... Va spun din experienta, daca nu exista intalnirea de miercuri seara de la Arc, Grupu' de la 8 nu ar fi existat nici el pentru ca nu aveam unde ne cunoaste. Bineinteles ca acum iesim impreuna in orice zi la orice ora si organizam excursii la o bere. Se posteaza si pe forum pentru alti doritori care vor sa insoteasca grupul.... dar bazele la Arc s-au pus. Si... daca tot ma intorc la radacini acasa la Ploiesti... mi-ar placea tare mult sa cunosc motociclistii de aici, bineintes nu ca inlocuitori ai Grupului de la 8 (la care tin extraordinar de mult), ci ca prieteni noi. Sper sa nu renuntati curand la obiceiul unei intalniri saptamanale, fie ea la Palat sau in alta parte. Seeya si... Asfalt usacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 30, 2007 Autor Share Postat Martie 30, 2007 Esti buna? Foarte direct si sugestiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UltraDM Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Foarte direct si sugestiv aÂşa-i la vârsta pubertății, demonii te împing la răutăți Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Faza e ca alexman numai la varsta pubertatii nu e si ca sa iti dau un indiciu da clic pe profilul ei si o sa vezi o blonda draguta calare pe o motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 (editat) Buey eu vorbeam de intanirile motociclistilor nu de blonde. Oricum, poate ne vedem marti... btw o sa vina o bruneta fara motocicleta in locul meu... Editat Martie 30, 2007 de amra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 30, 2007 Autor Share Postat Martie 30, 2007 Buey eu vorbeam de intanirile motociclistilor nu de blonde. Oricum, poate ne vedem marti... btw o sa vina o bruneta fara motocicleta in locul meu... Dar bruneta cum este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Buey eu vorbeam de intanirile motociclistilor nu de blonde. Oricum, poate ne vedem marti... btw o sa vina o bruneta fara motocicleta in locul meu... Te-ai vopsit ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator alexman Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Mai glumim si noi, deh. UltraDM, thanks for the compliment Vreau sa vin si eu marti de la Bucuresti special pentru intalnirea de la Palat. Sper sa va gasesc acolo pe la 7.30, daca nu va sun sa va intreb care pe unde sunteti. Te-ai vopsit ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Te-ai vopsit ?????? daaaaaaaaaaaaa pana la urma e 18:30 sau 19:30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 daaaaaaaaaaaaa pana la urma e 18:30 sau 19:30? 18:30, dar ne gasesti pana mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 teoretic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 1, 2007 Autor Share Postat Aprilie 1, 2007 Mai, hai sa fim optimisti. O sa vb acolo in gura mare ca martea este zi de intrunire, nu de plimbare Marti o sa stam de vorba, o sa ne admiram motoarele, o sa ne plimbam putin prin oras si poate (de ce nu) mergem cu toti la un suc.V-am mai zis eu voua ca cel mai bine este sa vb. acolo pt. ca pe forum nu cred ca sunt nici macar un sfert din cei care sunt prezenti marti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Ploua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UltraDM Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 venim venim ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Amra venim sa te vedem daca esti buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Ploua... nu mai ploua Amra venim sa te vedem daca esti buna subscriu venim, venim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1NebunDupaMotoare Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 la sinaia a nins azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Amra venim sa te vedem daca esti buna Nu sunt buna decat de TW noul meu coleg de trib. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 A iesit super frumos si azi...pacat de ce s-a intamplat.Baiatul este ok, motorul este putin avariat Pe viitoar sa fim mai atenti. SI LA MAI MARE(cu intrunirile) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate