Sari la conținut

1NebunDupaMotoare

INACTIV
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    zatzus
  • Skype
    ZATZUS

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti/Cheia
  • Carnet moto din
    1998
  • Motocicleta
    R 1100 RT
  • Numar Moto
    CPT
  • Club
    inca in cautare

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra50 / cz175 / kawa gpz600r / Africa Twin / Yamaha xtz750 Super Tenere

1NebunDupaMotoare's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Frumos, o nota buna organizatorilor. s-au vazut eforturile.
  2. super tare topicul prin '82 - prima mea experienta pe 2 roti.... pastrand traditia am facut primul pas cu fata mea in tainele motociclismului: casca
  3. cel mai aiurea e cand nu se intampla din vina ta. dar..sheet happens!! ne refacem si trecem peste. maine o sa radem. sanatate maxima.!!! taximetristul sa plateasca! Rares C.
  4. Si eu ma asteptam la mai multe de la BMW. In rest lume multa, multa dezamagita cred, si Romanisme la tot pasul, inclusiv Servirea, Impolitetea si sictirul traditional romanesc.
  5. inauntru mosule, normal. Pavilionul central
  6. Atmosfera romexpo total nepregatita pt publicul numeros; si aici ma refer la lipsa unui spatiu de parcare moto organizat, coada de bilete si alte obstacole: santuri, pamant proaspat sapat, borduri scoase, boscheti s a, prin care am fost nevoit sa trec ca sa ajung la pavilionul central. ( si imi place sa cred ca sunt o pers civilizata, deci nu aveam alta cale de acces). am vazut o evolutie a firmelor autohtone de comercializare echipamente si accesorii, ceea ce e bine. Nu am vazut "promotii" doar pe la Bering ( -20%) Alta chestie FF deranjanta, am patit-o la standul REV'IT! M-am hotarat la o pereche de manusi pe la 300RON, iar cand am intrebat de GARANTIE mi s-a raspuns in semi scarba ca o sa imi dea un bon de casa si pot sa vin in 3luni cu el daca sunt probleme DECI Garatie 3luni pt manusi de 3mil!!!! Mi s-a parut inacceptabil, drept urmare> manusi Bering cu garantie 1an. Mi s-a parut ca traiesc in reclama aia de la "piese Dacia" cu holograma. Cert este ca fenomenul moto are o amploare demna de luat in seama. am remarcat si pliantele de la AMR si motociclism.ro, buna ideea.
  7. Cred ca rasa asta de romani e irecuperabila. cand lucrurile incep sa se miste IN SFARSIT SI LA NOI, ne trezim toti, care mai de care cu 3 perechi de 00. cred ca ne era frica ca o sa ii prindem pe europeni din urma. Chestia asta imi aduce aminte de bancul cu cazanul de smoala si dif. dintre romani si alte neamuri. FF adevarata.
  8. 1NebunDupaMotoare

    Moto/Motto

    Fratilor!!!!! Hai cu motto-urile... update-ati situl ..ca deja pt multi e prea tarziu!!!!! incepeti campania!!!! UP cu motto-urile!!! "viu/paralizat/mort? Ce alegi?"
  9. bine ai venit man!! sa te bucuri de ea si ..fara incidente.
  10. eu vad o singura concluzie cumparati-va GOARNE!!!! cucaracea, sau de camion... se gasesc de la 400-800mii si ai scapat de prosti. o sa va bucurati de mult mai mul respect in trafic. e testat. functioneaza atat la viteza mica cat si pe autostrada.
  11. Pt proprietarul Daciei: Am vazut mai demult un reportaj la tv destul de interesant. Companiile de asigurari sunt obligate sa cotizeze la un fond comun pt despagubirea proprietarilor de masini avariate in accidente cu autor necunoscut. dar nu se face prea multa valva..ca sa nu fuga toti la asig. anyway. fa sapaturi vezi ce descoperi. poate ai norok.
  12. super tare intalnirea!! super 10 organizatorilor. Super distractie, super trupe, preturi acceptabile la bere, taxa la intrare mai mult decat decenta.
  13. 1NebunDupaMotoare

    Moto/Motto

    FFFF tare chestia..am citit f multe motto-uri interesante. eu zis ca a sosit timpul sa le si afisati... din 10 pagini ..tot avem ce să afiÂşam. "Ai idee ce te asteapta după curba asta????"
  14. când iti taie un dobitoc fata, sau se baga ....."nu te-am văzut" mi-as fi dorit sa fiu şofer de tir
  15. nu am cuvinte. un destin sfarsit in felul asta. cred ca e cazul ca la fiecare intalnire sa tinem 1min de reculegere in memoria victimelor accidentelor moto. R.I.P.
×
×
  • Creează nouă...