Jimmy Postat Iunie 24, 2004 Share Postat Iunie 24, 2004 Tehnica de pilotaj şi condiţia fizică nu le obţii din discuţii despre motoare la un pahar de bere ci prin mult exerciţiu şi antrenament. 1. Întoarcerea pe o cărare cu un singur sens. 2. În jos pe serpentină. 3. Controlul ambreiajului. Distracţie plăcută la exersat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Iunie 24, 2004 Share Postat Iunie 24, 2004 Excelent site-ul. Ma duc sa exersez Thnx, Jimmy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Iunie 24, 2004 Share Postat Iunie 24, 2004 la scoruri sunt cam piperati, tinand cont de capitalul lor 80%romania-20%stuff siteul este reusit, dar pozele nu ma conving, ori nu au stiut sa le faca ori nu au avut la ce sa faca!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Iunie 24, 2004 Share Postat Iunie 24, 2004 eu am downloadat si filmuletul, care promite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iunie 25, 2004 Share Postat Iunie 25, 2004 ia incercati voi miscarile cu o motocicleta grea.oricum, site ul e bun, merita vizitat.vrajitorule, sho pe nenea ala ca face enduroturism.printre multi altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Iunie 25, 2004 Share Postat Iunie 25, 2004 vrajitorule, sho pe nenea ala ca face enduroturism.printre multi altii ham atita vreme cit ce face el e legal, nu vad ce as putea face eu in afara de a-mi pierde timpul. Zgomotul mult si ineficient mai mult strica ca ajungi sa nu te mai bage nimeni in seama. Lovitura trebuie data scurt si eficient la nivelul la care chiar are efect. Doar nu crezi ca eu sint pus pe stricat distractiile oamenilor. Si apoi din pozele alea eu nu deduc ca el face ceva foarte rau, ca nu prea se vede mult. Daca zona aia e foarte antropizata, la 2km de un sat sa zicem, chiar nu-i o problema asa mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Iunie 26, 2004 Share Postat Iunie 26, 2004 da dar strica ecosistemul domle! luati-i permisu'! ce, nu are!? atunci luati-i motoru'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 27, 2004 Share Postat Iunie 27, 2004 Mai bine luatii motoru' la vrajitor(si asa nu e inmatriculat) Poate asa se apuca si el de Enduro si, ni se alatura noua, delicventilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 27, 2004 Share Postat Iunie 27, 2004 Am incercat intoarcerea aia pe carare... dar nu mi-a reusit deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 27, 2004 Share Postat Iunie 27, 2004 daca mai scria si cum sa te urci/dai jos de pe motor era complet siteu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy Postat Iunie 27, 2004 Autor Share Postat Iunie 27, 2004 Ionutz nu te da batut mai încearca si iti va reusi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate