fox Postat Iunie 24, 2004 Share Postat Iunie 24, 2004 VIND HONDA XL 350 adus din germania NEINMATRICULAT neumblat pe teren,stare tehnica exceptionala,cauciucuri noi noute de CROSS +caucicuri de strada PRET:1400 euro TEL:0745882755 VANDUT !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Iunie 24, 2004 Autor Share Postat Iunie 24, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Iunie 24, 2004 Autor Share Postat Iunie 24, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floo Postat Iunie 24, 2004 Share Postat Iunie 24, 2004 adu un xr 250,care sa fie in jur de 1000-1200 si ti-l cumpar eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iunie 25, 2004 Share Postat Iunie 25, 2004 adu si mie un crf450 la 1500-1700 eur si iau si eu unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy Postat Iunie 25, 2004 Share Postat Iunie 25, 2004 La anii care-i are arata destul de bine. Bafta la vanzare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ati Postat Iunie 25, 2004 Share Postat Iunie 25, 2004 Salutare! Zi-mi si mie cum merge xl-ul dupa YZ Bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Iunie 25, 2004 Autor Share Postat Iunie 25, 2004 adu si mie un crf450 la 1500-1700 eur si iau si eu unu hai sa fie 1400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Iunie 25, 2004 Autor Share Postat Iunie 25, 2004 La anii care-i are arata destul de bine. Bafta la vanzare!!! iar la anii care-i ai arati jalnic .......(fara motor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 26, 2004 Share Postat Iunie 26, 2004 Salutare!Zi-mi si mie cum merge xl-ul dupa YZ Bafta la vanzare! ca scuteru dupa R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 27, 2004 Share Postat Iunie 27, 2004 Geanta pe spate e de 18'' sau de 17''? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy Postat Iunie 27, 2004 Share Postat Iunie 27, 2004 Fata '21, spate '17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 28, 2004 Share Postat Iunie 28, 2004 Chestia nasoala e ca gume pe 17 de motocross se gasesc cam greu. Am contactat pe majoritatea ce mi-au fost recomandati dar"aducem la comanda" sau "avem pe stoc dar trimitem numai prin Cargus(care e aproape juma' pretul gumei)" si la teren mai mult de 2 luni nu te tine o guma ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Iunie 30, 2004 Autor Share Postat Iunie 30, 2004 Chestia nasoala e ca gume pe 17 de motocross se gasesc cam greu. Am contactat pe majoritatea ce mi-au fost recomandati dar"aducem la comanda" sau "avem pe stoc dar trimitem numai prin Cargus(care e aproape juma' pretul gumei)" si la teren mai mult de 2 luni nu te tine o guma ... eu am sunat in sibiu la "sigemo" si in doua zile au audus ei cu misina lor la tg-mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 30, 2004 Share Postat Iunie 30, 2004 tot mitas sunt ? nu stiti alte firme care face de cross pe 17` cu alt profil ? ca astea de la mitas sunt de cacao , pe iarba nu ai deloc stabilitate .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Iunie 30, 2004 Autor Share Postat Iunie 30, 2004 tot mitas sunt ? nu stiti alte firme care face de cross pe 17` cu alt profil ? ca astea de la mitas sunt de cacao , pe iarba nu ai deloc stabilitate .. sint mitas si n-am probleme nici pe iarba p.s. ce presiune ai in roata ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iunie 30, 2004 Share Postat Iunie 30, 2004 oricum ce este pe 17 nu se poate considera enduro adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 30, 2004 Share Postat Iunie 30, 2004 oricum ce este pe 17 nu se poate considera enduro adevarat Hm ... Ciudat! Ce te face sa spui asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iulie 1, 2004 Share Postat Iulie 1, 2004 nu stiu ce presiune am, am umflat cu compresoru si nu am avut dala de masurat oricum nu e nici moale si nici tare. poate la tine nu patineaza din cauza motorului, nust cata forta are un 350 asa ca sa nu vb aiurea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iulie 1, 2004 Share Postat Iulie 1, 2004 Adevarul e ca si eu am probleme pe iarba.Si eu mi-am luat guma noua(Mitas) deci nu se pune problema de crampoane.Doar ca ii spune Stonemaster sau ceva asemanator deci cred ca e anume pentru teren stancos...Poate ca si aia conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 1, 2004 Share Postat Iulie 1, 2004 sa fim seriosi, cauciuc de iarba nu exista, dar cea mai buna aderenta o are cel de noroi/pamant.e normal sa nu ai aderenta cu crampoane mari pe o suprafata alunecoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iulie 1, 2004 Share Postat Iulie 1, 2004 mda.... sunt mari si patrate crampoanele da nust de unde sa imi iau alt profil pe 17` ( daca se face al profil ), mitas nu face decat asa cu am (de piatra) si de strada . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iulie 1, 2004 Share Postat Iulie 1, 2004 Eu intr-un timp ma gandeam sa-mi schimb geanta...sa-mi pun pe 18. Dar am renuntat repede la idee ca nu mi-a iesit nicicum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iulie 1, 2004 Share Postat Iulie 1, 2004 Pe un XT are tipul un 'Mefo' cu crampoanele lunguiete,de-a latul cauciucului,ala cred ca e de namol,dar e adus din Germania si a fost vreo 70 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate