Claw Postat Iunie 25, 2004 Share Postat Iunie 25, 2004 Salut... stie careva de vre-un motor la noi cu sistem turbo, sau supercharger are careva sau a mers cu asa ceva (cum se comporta)? Intrebarea mea este cat de pretabil este pentru motoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iunie 25, 2004 Share Postat Iunie 25, 2004 am auzit de un kawa de 750 care a avut turbo dar a fost schimbat motorul nu prea se preteaza ... ca nu degeaba a fort abandonat ... faza ca sistemul ala turbo e destul de mare si ... nu aduce un castig de putere suficient incat sa merite daca te intereseaza cursele de drag ... atunci e cu totul alta poveste .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Iunie 25, 2004 Autor Share Postat Iunie 25, 2004 Ca randament din ce am citit este destul de bine adica o crestere de 30-40% a performantelor adica dintr-un motor de 100-110 cai urca poate pana la 180. Problema se pare ca ar fi intarzierea, lag-ul cu care raspunde, presiunea in sistem fiind data de evacuare dureaza ceva pana aceasta creste. Dar am vazut tot felu de firme care se lauda cu supape care mentin presiunea. A vazut cineva pe strada asa ceva? De sisteme NOS nu indaznesc sa intreb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Iunie 26, 2004 Share Postat Iunie 26, 2004 dc vrei sa ti modifici motorul si sa ti mai pui si NOS .. eu zic sa faci si comanda la POMPE FUNEBRE .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 26, 2004 Share Postat Iunie 26, 2004 Intra putin pe www.racingflix.com sa vezi acolo ce face un motor cu turbo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 26, 2004 Share Postat Iunie 26, 2004 La sectiunea Videos da-i 'browse video',Bikes,si vezi acolo niste filmulete cu o Hayabusa,un GSX 600...mai multe, toate modificate cu turbo-compresor.Ce fac aia...INCREDIBIL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
everlast Postat Iunie 28, 2004 Share Postat Iunie 28, 2004 super tare. vreau si io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Iunie 29, 2004 Autor Share Postat Iunie 29, 2004 Da stiu Busa aia modificata Street fighter e dementiala (sper ca vorbim de acelasi lucru)..... Tipul are big cohones de merge asa pe autostrada. La 280 sau cat avea ala de-l filma si tu sa treci pe langa el pe o roata....... e ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 ma pe strada n-am vazut da daca iti plac: /index.php?...opic=5933&st=10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 Claw, Hayabusa aia are numai 500 C.P. !!!!!!!!! Daca numai ala l-ai downloadat mai uite-te si la restul...merita,te asigur eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 sa vezi un GSX: A-1-a pe o roata,a-2-a pe o roata,a-3-a pe o roata si schimbat intr-a-4-a tot pe o roata,a-5-a pe o roata si la a-6-a urca kilometrajul ca turometrul...Si toate numai din gas(si turbo) INSANE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Iunie 30, 2004 Autor Share Postat Iunie 30, 2004 Da 500 DE CAI..... intrebarea e cam cati din astia chiar ajung pana la roata.... cine stie unde sant masurati. Ma intreb oare tipul mai traieste .... ca la cum mergea ...... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Iunie 30, 2004 Share Postat Iunie 30, 2004 pentru Ionutz:la avatar ai sarit "T"-UL din Bistrita sau chiar Bisrita se cheama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iulie 1, 2004 Share Postat Iulie 1, 2004 Sa stii ca poza asta am facut-o de vreun an...Si o vad aproape zilnic Dar abia acum am observat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iulie 1, 2004 Share Postat Iulie 1, 2004 Eh, esti multumit acuma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate