love Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 La Vulcanul meu nu stiu de presiune trebuie sa am in pneuri. Puteti sa ma ajutati cu un sfat? (sunt proaspat posesor al acestui motor). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 La Vulcanul meu nu stiu de presiune trebuie sa am in pneuri. Puteti sa ma ajutati cu un sfat? (sunt proaspat posesor al acestui motor). cauta si tu manual de vulcan pe net si scrie acolo.... sau uneori scrie direct pe cauciucuri, uita-te cu atentie... daca nu umfla-l si tu cat vrei, numa sa nu bubuie... nu-mi spune ca nu mergi cu el pt. ca nu stii ce presiune ai in roti.. de bun simt sunt valori intre 1,5 si 3 atm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 La Vulcanul meu nu stiu de presiune trebuie sa am in pneuri. Puteti sa ma ajutati cu un sfat? (sunt proaspat posesor al acestui motor). VN 800 Classic VN 800 A Ausf. B 130/90-16 2.25 140/90-16 2.25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
love Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate