parintele_ciprian Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Contine indicatii destul de precise. Enjoy! manual_ijh.pdf manual_ij1.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Contine indicatii destul de precise. Enjoy! Auzi.....tu ai jupiter? ??? sau festival(ij 56)?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parintele_ciprian Postat Martie 23, 2007 Autor Share Postat Martie 23, 2007 Auzi.....tu ai jupiter? ??? sau festival(ij 56)?? ij 56 din 61, manualul l-am gasit pe net si m-am gandit sa nu fiu egoist, poate o sa foloseasca cuiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrika Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 ij 56 din 61, manualul l-am gasit pe net si m-am gandit sa nu fiu egoist, poate o sa foloseasca cuiva Ai cumva si pozele (fig) din manualul de IJ Jupiter ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Auzi.....tu ai jupiter? ??? sau festival(ij 56)?? sa stii ca si eu umblu de nebun dupa un manual de ij 56' plansele ar prinde tare bine te rog sa le postezi aici daca le ai cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parintele_ciprian Postat Aprilie 4, 2007 Autor Share Postat Aprilie 4, 2007 sa stii ca si eu umblu de nebun dupa un manual de ij 56' plansele ar prinde tare bine te rog sa le postezi aici daca le ai cele bune. numai atat am gasit, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate