defekt Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 salutare am un kawa zzr600 si as vrea sa ii pun niste semnale cu leduri..ideea e ca are releu mecaninc..si daca ii pun semnalele direct nu se intampla nik..aveti idee cum se procedeaza?? ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 salutare am un kawa zzr600 si as vrea sa ii pun niste semnale cu leduri..ideea e ca are releu mecaninc..si daca ii pun semnalele direct nu se intampla nik..aveti idee cum se procedeaza?? ms mult trebuie sa montezi o rezistenta in paralele cu becul. 100Ohmi 5W si gata o sa functioneze doar pe becurile din spate sau fata (2 rezistente ai nevoie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defekt Postat Martie 23, 2007 Autor Share Postat Martie 23, 2007 asta se aplica chiar daca eu am becuri de 21W pe semnalele actuale?? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 asta se aplica chiar daca eu am becuri de 21W pe semnalele actuale?? ms Puterea e functie de rezistenta si amperaj, daca imi amintesc bine. Deci puterea rezistentelor de 100 ohmi nu trebuie sa fie aceeasi cu puterea becurilor care au rezistenta ~0. Daca omul a zis 5W, o sti el ceva Oricum, ce poti pati in cel mai rau caz e sa se arda rezistenta, ori o rezistenta nu costa nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Puterea e functie de rezistenta si amperaj, daca imi amintesc bine. Deci puterea rezistentelor de 100 ohmi nu trebuie sa fie aceeasi cu puterea becurilor care au rezistenta ~0. Daca omul a zis 5W, o sti el ceva Oricum, ce poti pati in cel mai rau caz e sa se arda rezistenta, ori o rezistenta nu costa nimic. Hm, pe alt post am gasit ca trebuie rezistenta de 3-4 ohmi la 50W. deci!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Hm, pe alt post am gasit ca trebuie rezistenta de 3-4 ohmi la 50W. deci!?! eu am montat folosind o rezistenta de 5W si 100ohmi pe cele doua becuri spate si a mers... in functie de valoarea rezistentei o sa-ti licare mai tare sau mai incet sau stau aprinse. Incearca (eu ti-am zis ce am folosit eu) distractie pacuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 salutaream un kawa zzr600 si as vrea sa ii pun niste semnale cu leduri..ideea e ca are releu mecaninc..si daca ii pun semnalele direct nu se intampla nik..aveti idee cum se procedeaza?? ms mult sal daca iti cumperi semnale cu led au deja rezistenta montata doar daca se faci tu cu led o sa ai nevoie de rezistenta oricum o sa clipeasca mai repede ca au un consum mai mic da daca ai un releu mecanic poti sal reglezy tu cat de repede sa faca<tre doar sal desfaci si sa modifici distanta dintre palpator si bobina> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate