IceCube Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 salut Am si eu niste dileme : La modelul de gsxr 600, anul 2002, exista doar model pe injectie sau si carburatie ? Sa zicem ca e pe injectie, ar putea avea soc manual ? Multumesc mult, astept niste raspunsuri de la cunoscatori ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Din 98 GSX-R s-a facut nimai pe injectie.Soc nu are,pt ca nu iti trebuie.De aia e injectie,isi regleaza ea tot ce ii trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Din 98 GSX-R s-a facut nimai pe injectie.Soc nu are,pt ca nu iti trebuie.De aia e injectie,isi regleaza ea tot ce ii trebuie. Alooo pustiu daca nu stii de ce te bagi si dai omului informatii gresite ??? Aici e vb de GSX-R de 600, care de abia din 2001 a primit injectie, si dupa anul asta e numai de injectie .... stii tu ceva insa 750-u a primit in 98 injectie... referitor la soc manual, da exista unele motoare cu injectie cu soc manual daca nu ma insel... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Martie 24, 2007 Autor Share Postat Martie 24, 2007 da, ms de raspunsuri, am aflat si eu care e treaba pana la urma, exista k2 cu injectie si coke manual ! Bafta si ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate