Sari la conținut

Alexyz2006

Membru
  • Număr conținut

    433
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Galati
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Suzuki GSX-R 600
  • Numar Moto
    GL 51 ALX

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Piaggio Ciao,Honda 50cc,First-Bike 125,Honda NSR;Suzuki GSX-R 600 K2; GSX-R K7

Alexyz2006's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Poftim?!? Succes in ce sens? Ca era cea mai scumpa si cea mai puturoasa? Am mers pe 749 si nu e mai mult decat un 400 japonez la putere.
  2. Sanatate multa si felicitari pt modul in care vorbesti despre cel care era sa iti ia viata...eu nu as fi atat de ingaduitor si sincer nu mi-ar parea deloc rau (chiar era tigan asa cum se aude? sunt putin rasist..putin mai mult...)
  3. GSX-R-ul de 1000 Moto GP Replica e strigator la cer
  4. Absolut oribila. They are italians, what you expect?
  5. Am mers cu amandoua, R1 2003 si Gsx-r 2004( identic cu 2003) si nu pot sa zic decat: GSX-R fara discutie. Din toate punctele de vedere.
  6. Nasol accident, insanatosire grabnica! Dar totusi sa nu il invinovatim pe sofer, eu chiar nu vad unde a gresit, era sfarsitul liniei continue, semnalizase ( nu cu 100 m inainte cum zice in decret, dar nici voi nu faceti asta). Imi pare rau sa iti spun dar nu vei avea castig de cauza si vei plati si cheltuielile de judecata.
  7. Urata la fel ca toate japonezele de dupa 2008 cu exceptia Suzuki.Credeam ca chinezii copie dupa japonezi nu invers
  8. Aici chiar batii campii in stil hard core.
  9. Am vazut mai sus ca scria cineva ca era incepator si avea 600. Nu cred ca mai conta daca era incepator sau Rossi atata timp cat masina i-a virat brusc in fata.Am fost la fata locului si am vazut urmele masinii care in maxim 5 metri a ajuns de pe banda ei pe contrasens fiind aproape perpendiculara cu axa drumului, deci a fost foarte din scurt, motocicleta nu avea urme de franare nici macar un metru.Nici nu cred ca a avut timp sa realizeze ce s-a intamplat.
  10. Nu stiu, martorii n-au zis nimic de televiziune, nu cred ca a aparut. Pana la Barlad mai sunt cam 40 km de acolo.
  11. Da e DN, dar drumul e perfect, acela e drumul pe care ne "activam" cei din Tecuci.
  12. Am fost acolo la vre-o 2 ore dupa accident.S-a intamplat dupa localitatea Munteni, la aprox. 10 km de orasul Tecuci (aici stau eu si e in jud. Galati, nu in Rep. Mold cum am citit mai sus).Cand am ajuns nu mai erau decat cioburi de la motocicleta,ulei,sange si parbrizul Daciei.Se pare ca soferul Daciei Solenza a adormit la volan si a intrat pe contrasens lovind din plin motociclistul care a murit la scurt timp, desi ambulanta ajunsese acolo.Dacia in care se aflau un barbat si o femeie a sarit santul lat de 1,5 m si movila de pamant inalta de 2 m ajungand in camp dupa impact.Femeia din dreapta a murit la spital.Dupa piesele ramase pe jos, s-ar parea ca e o Honda CBR RR (cu nr de Vrancea) , doar presupun pt ca asa mi s-a parut dupa ce am gasit o gura de aerisire care seamana perfect cu cea de pe RR, plus ca pe toate piesele ramase pe jos scria Honda.Bucatile de carene erau rosii cu negru.Corpul lui si al femeii sunt momentan la morga in Tecuci.Dumnezeu sa-i ierte!
×
×
  • Creează nouă...