Redresor Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Salut! Am si eu nevoie de cineva din Sibiu sau din apropiere care poate sa vina cu mine pana la Tarnaveni sa iau si eu un Hoinar.Aveam un prieten,dar are treaba in week-end si nu poate sa vina....... Nu aveti nimic de pierdut,platesc eu si drumul vostru si fac cinste....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sparky Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Salut! Am si eu nevoie de cineva din Sibiu sau din apropiere care poate sa vina cu mine pana la Tarnaveni sa iau si eu un Hoinar.Aveam un prieten,dar are treaba in week-end si nu poate sa vina....... Nu aveti nimic de pierdut,platesc eu si drumul vostru si fac cinste....... Pai nu te poti duce tu cu trenu si sa te intorci cu motorul ! Sau nu ai carnet ? Asi putea sa te ajut eu daca imi zici cand exact putem merge !! Eu sunt din Blaj ! Am priteneni in Sibiu !! Deci PM me !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate