Tik Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 N-am fost niciodata in Turcia, nici nu prea am timp in perioada aia dar ma bate gandul. Ar mai fi intrebari pentru cei care au mai fost: - se gasesc bilete la fata locului, cam cat costa ? - cazare se gaseste, cat costa ? - daca ati mai merge odata, cam care ar fi programul optim al excursiei ? - mai bine cu alt mijloc de transport ca sa n-ai grija motorului ? - mai bine la televizor, pastrand resursele pentru alta locatie din Europa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Au fost ai mei anu trecut cu masina....e cam HAOS in trafic, nu se respecta nici o regula, la semafoare treci cu frica.... Pe de alta parte nici de la televizor nu e bine..poate o excursie organizata? si inchiriezi pe acolo un scuterila ceva..ca sa nu te doara capu eu ma gandesc la Serbia -Croatia-Muntenegru in vara...pastram legatura, o sa postez can o sa am toate detaliile si o sa fiu sigur de concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 eu ma gandesc la Serbia -Croatia-Muntenegru in vara...pastram legatura, o sa postez can o sa am toate detaliile si o sa fiu sigur de concediu Asta ma tenteaza si pe mine dar... a fim mai multi.. Pune de un topic, pana in iunie, iulie ne decidem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacus Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 ce sa faci in serbia? In croatia e fain si poate si muntenegru....In croatia am fost de 4 ori pana acum si anu asta m-am decis sa ma duc cu motorul, asa ca si io ma inscriu acolo ... Turcia.... nu m-a tentat pana acum nicodata dar nu-i asa de grav precum se aude. Am avut niste prieteni acolo si ei mi-au zis ca e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arhifly Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Au fost ai mei anu trecut cu masina....e cam HAOS in trafic, nu se respecta nici o regula, la semafoare treci cu frica.... Pe de alta parte nici de la televizor nu e bine..poate o excursie organizata? si inchiriezi pe acolo un scuterila ceva..ca sa nu te doara capu eu ma gandesc la Serbia -Croatia-Muntenegru in vara...pastram legatura, o sa postez can o sa am toate detaliile si o sa fiu sigur de concediu In Turcia eu merg in fiecare toamna - octombrie - de 3 ani , la un festival international de parapanta, si pot sa iti spun ca este neasteptat de bine!, nu se circula haotic - e ca la noi - asa ca santem cu rodajul facut!. Pana acum am fost cu masina si e chiar OK! , drumurile sant mai bune decat la noi - cam ca in Ungaria...- iar turcaletii sant foarte ospitalieri si prietenosi ( cred ca romanii ar avea mult de invatat de la ei ...) , iar ca peisaje e special - ar merita o mica vacanta ...! ...cine stie , poate legam ceva! - ( daca sante-ti interesati poate facem o echipa mai mare si...) , dar trebuie evitate lunile de canicula!! . Daca nu ne strancem de o excursie sezonul asta , s-ar putea sa incerc eu un traseu in octombrie la festival ( sant cca. 1500km! ) si o sa va povestesc .... Pe de alta parte , ca idee de excursie m-am gandit la un traseu prin Croatia, nordul Italiei - prin Alpi , pe la lacuri - , Elvetia, Austria si inapoi acasa , traseu in principal pe drumuri nationale - asa vezi tarile pe unde treci, localitati/ peisaje..., serpentine din plin , .... ar fi o super excursie 7 -10 zile , fara costuri exorbitante , .... si daca am face o trupa vesela mai maricica ar fi chiar un eveniment !! Ei ce parere aveti?? Mai e ceva timp de pregatiri si de organizat... Hai sa vedem de ce putem fi in stare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 (editat) cel mai bine cu avionul...poate ajung si eu prin toamna cu sefu dupa marfa am inteles ca nu e f scump...la 50 euro pe noapte/hotel 4 stele/mic dejun inclus... Editat Martie 27, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate