Sari la conținut

arhifly

INACTIV
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    arhifly

Profil

  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    B-57-UXD
  • Club
    nici unul

Informații profil

  • Motociclete detinute
    r6

arhifly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!
  2. Bravos domnilor, m-ati facut un pic invidios! Mai ca vreau sa imi parchez langa vitezana si o capra de fo' 250cc sa vin cu voi pe coclauri! ...mai ales ca stiu ca arata mult mai bine 'live' decat in poze sau in relatari!! spor la drum si poate ma alatur si eu cat de curand!! Horatiu
  3. 1. prima mea tranta - pe plaja in Turcia cu un suzi DR350 parca / o epava de inchiriat - plecare de pe loc mai grabita da' nisipul m-a dovedit si a vrut neaparat sa puna rabla jos ...cu esapamentul pe piciorul meu! care s-a rumenit bine! (vara la peste 30 de grade , pe plaja, evident fara nici un echipament! ...- oricum acolo nu poarta nimeni asa ceva! ) ... discomfortul arsurii s-a stins cu bere ... 2. pe barbu vacarescu acu un an - un pusti cu o conserva untoarce brusc in fatza mea - eu echipat dar totusi turtit bine cu mana si picior operat , motor nou turtit bine pe fatza si schimbat de casco cu ceva alergatura! ... 3. pe cheia - in curba larga cu vizibilitate ok, am intrat in depasirea unui tir care alerga ca descreieratul si care a hotarat sa mearga pe contrasens exact cand eram in dreptul lui - asa ca m-a scos de pe trasa si am vizitat pietrisul de pe marginea drumului - eu ok , motor culcat pe o parte, julit binisor da'un bun motiv de tunning 4. de pe o alee laterala , oprit la cedeaza in intrare in bulevard , da' exact unde dom primar a ras cam 10cm de asfalt - iar la plecare mobra nu s-a inteles cu diferenta de nivel si s-a hotarat sa se culce pe o parte - hmmmm, noroc ca am oprit-o sa se culce in praf!... .....sa speram ca au fost de ajuns, ca eu cred ca am inteles mesajul! ....ahh, si sa nu incercati sa va suiti cu roata fata pe mingea unor pusti care se joaca in mijlocul drumului ca e cam instabila pozitia si mobra s-ar putea sa vrea sa se aseze !
  4. Salutare la toata lumea! Azi v-am descoperit! Ce bine ca pot sa mai identific parte din motoarele care bazaie prin cartier!! .... hmmmm , yo sant Horatiu , 39 ani , arhitect , stau in spate la pta Alba Iulia , si ma dau pe o R6 ( ....bine, acu nu ma dau ca pe la jumatatea lui ianuarie m-a pocnit un fraier si a trebuit sa ma recuperez dupa 2 operatii , dar acum sant OK si stau, tropai si astept mobra noua care tre sa vina in cca 2 sapt! .... asa ca sper sa ne vedem cat da curand , sas ne cunoastem , la o berica / ceva !! Asfalt uscat! H.
  5. Tata, parca sant trase la indigo' !! EU am primit aceeasi 'reteta' in ianuarie, un 'putoi' a taiat 2 benzi si 2 linii de tranvai si a intrat in mine care mergeam tot cu cca 35-40 km/h - tot mana cu fractura multipla si genunchi , ambele operate...., mobra zob ( vine acu alta nou/nouta ) dar dupa 2 operatii te resimti cateva luni bune cu gimnastica recuperatorie si tot tacamu' ... si asta din cauza unui 'putoi' care se crede singur si stapan pe toata strada ... Si ???? ... ce e de facut ?? Am vazut ca politia romana a achizitionat un nr impresionant de mobre pentru agenti de patrulare .... poate asa o sa faca ceva sa schimbe ' raportul de forte ' pe strada .... macar de dragul sigurantei in trafic a propriilor angajati!! ... cine stie !... ....speranta moare ultima...!
  6. In Turcia eu merg in fiecare toamna - octombrie - de 3 ani , la un festival international de parapanta, si pot sa iti spun ca este neasteptat de bine!, nu se circula haotic - e ca la noi - asa ca santem cu rodajul facut!. Pana acum am fost cu masina si e chiar OK! , drumurile sant mai bune decat la noi - cam ca in Ungaria...- iar turcaletii sant foarte ospitalieri si prietenosi ( cred ca romanii ar avea mult de invatat de la ei ...) , iar ca peisaje e special - ar merita o mica vacanta ...! ...cine stie , poate legam ceva! - ( daca sante-ti interesati poate facem o echipa mai mare si...) , dar trebuie evitate lunile de canicula!! . Daca nu ne strancem de o excursie sezonul asta , s-ar putea sa incerc eu un traseu in octombrie la festival ( sant cca. 1500km! ) si o sa va povestesc .... Pe de alta parte , ca idee de excursie m-am gandit la un traseu prin Croatia, nordul Italiei - prin Alpi , pe la lacuri - , Elvetia, Austria si inapoi acasa , traseu in principal pe drumuri nationale - asa vezi tarile pe unde treci, localitati/ peisaje..., serpentine din plin , .... ar fi o super excursie 7 -10 zile , fara costuri exorbitante , .... si daca am face o trupa vesela mai maricica ar fi chiar un eveniment !! Ei ce parere aveti?? Mai e ceva timp de pregatiri si de organizat... Hai sa vedem de ce putem fi in stare!
  7. arhifly

    Accident La Cluj!

    Am fost surprins sa gasesc un topic despre mine. Multumesc tuturor,in special carora a u fost langa mine in acele momente. Bravo tata! , imi pare bine sa vad un mesaj de la "motociclist" , asa stim macar ca esti "OK" , atat cat se poate dupa asa un eveniment! Insanatosire grabnica si MAXIMA , si sa te revedem printre noi cat mai curand!
  8. Tata, ai avut parte , din pacate de "scenariul devenit clasic" la noi , cu neacordare de prioritate la motociclisi. ( cam ca si subsemnatul acum o luna!) Noroc ca ai scapat "intreg" si fara probleme majore, desi noi (motociclistii din romania) am ajuns sa fim foarte "generosi" cu astfel de situatii...! post incident!!! Cu motorul si casca nu tre' sa-ti faci griji le acoperi din asigurarea obligatorie a masinii. Mult noroc in trafic de azi inainte! Horatiu
  9. Salut copii! M-am bucurat ca m-am externat definitiv da' se vede treaba ca aia de la spital s-au cam atasat de mine , ca a trebuit sa ma mai intorc un pic pe la ei! Azi am revenit acasa, sant ok! / aproximativ, mai am dureri la picior din cand in cand , dar e de bine! ...am incercat deja de e ori sa va scriu ceva mai detaliat care a fost toata povestea dar nu s-a postat! / ca un facut a dat eroare !! si s-a pierdut tot ce am scris! ...se vede treaba ca tre' sa va spun totul la o bere si ceva alaturi cu prima ocazie ...(of course drinks om meeeee! ) ...inca o data mii de multumiri la toata lumea , pentru suportul si sustinerea pe care le-am primit de la voi!!
  10. Salutare la toata lumea!!! Azi m-am externat ( definitiv) si tot azi am ajuns langa o conexiune internet sa pot sa va contactez!! Vreau sa va multumesc tuturor pentru sustinerea si suportul pe care le-am simtit din plindin partea voastra a tuturor! Am sa incerc sa va redau cat pot de concis si obiectiv tot ce s-a petrecut cu mine de duminica si pana azi!
  11. Despre parapanta pot sa-ti mai zic si eu cate ceva - ma dau de 'fo 3 ani cu parapanta si pot sa-ti spun ca nu se compara cu parasutismul ...- e ca si cum ai compara un orgasm de 20 secunde cu unul de o ora juma' !!!! ....daca te intereseaza pot sa iti deu cateva coordonate : recte' scolarizare ( pot sa te trimit la doi instructori atestati ) cu costuri de cca 150EU / ce stiu eu ,echipament - recte' parapanta ( recomandabil in prima faza un second hand), seleta, casca, eventual parasuta de rezerva dupa cca. 2-3 luni, .... ....iar ca feeling, tre sa zbori ca sa ai o idee cu adevarat ( nu se poate povestii ... ...) , iar daca vrei se poate organiza un drum la brasov si un zbor in dubla cu un meserias / poate chiar cu unul dintre instructori! Oricum asta poate fi si o idee de isire de duminica in grup mai mare , cu moto, pana la Brasov , iar acolo cine vrea poate sa incerce si un zbor! ( doar ca tre sa vb din timpsa fie suficiente duble pregatite!! Bafta!
  12. Se aproba! ...Chiar a fost de nota 10! ...si daca te gandesti ca asta s-a intamplat la inceput de ianuarie.... stai sa vezi la vara!!.. ....si daca e nevoie , ca sa nu te mai pierdem data viitoare si sa ne lipsesti de prezenta ta juma' de drum - improvizam ceva, ...daca nu te legam stanga / dreapta de doi voluntari , iti montam un sistem de urmarire prin satelit sau senzori de perimetru... ... vedem noi !
  13. Salutare!! Eu am fost la prima iesire "la iarba verde" cu voi - de fapt la prima iesire in grup - dar mi-a placut! Oricum sant proaspat in hobby-ul pe 2 roti (am luat microbul in septembrie, mi-am luat carnetul moto in noiembrie si motorul / yamaha r6 / in decembrie) asa ca acum sant pe strada cum e un pic de vreme buna! Astept cu interes o noua ocazie de drumetie in grup (cat mai mare!!)
×
×
  • Creează nouă...