mouse Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Salut! schimb dnepr transformat cu ceva pana in 250 cc..motorul este transformat in choper. stau in zona Bucurestii noi .acte ok pe numele meu.doresc schimb cu motor cu acte in regula,sau scuter.....tel 0745 029 474..jan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Salut! schimb dnepr transformat cu ceva pana in 250 cc..motorul este transformat in choper. stau in zona Bucurestii noi .acte ok pe numele meu.doresc schimb cu motor cu acte in regula,sau scuter.....tel 0745 029 474..jan tu dai nipra pe scuter? si ma rog, cam ce scuter te-ar interesa?nu spune ca merge si ceva cu pedale...ca daca e asa, poate facem o afacere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mouse Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 tu dai nipra pe scuter? si ma rog, cam ce scuter te-ar interesa?nu spune ca merge si ceva cu pedale...ca daca e asa, poate facem o afacere da o dau ! vreau ceva pana in 250 cc sau scuter..nu ma intereseaza ceva cu pedale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus_gas Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 o mobra din iasi cu acte la zi te intereseazA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mouse Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 ok hai sa fiu mai clar! nu vreau nici mobra nici cu pedale ,,,sunt purisan si am 105 kg nu mai pot manevra nipra ca este prea grea pt mine ..o am de 3 ani si vreau ceva mai mic sa o pot manevra..vreau ceva sa aibe acte sa poneasca si sa mearga ca nu ma pricep la reparatii ,,eventual platesc si o diferenta daca merita...daca este cuter..vreau tot cu acte...daca este ceva mai deosebit si nu depaseste 250 cc platesc diferenta indiferent cat costa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 nu ai fii interesat intr-un etz? nu ca schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mouse Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 e cam departe de mine ! daca ai drum cu ea prin buc da un baz..oricum merci de oferta...0745 029 474.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 aaa, boti de cai. tare. il vinzi si pe ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mouse Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 nu ,,pe ala nu il dau...ai spirit de observatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Salut! schimb dnepr transformat cu ceva pana in 250 cc..motorul este transformat in choper. stau in zona Bucurestii noi .acte ok pe numele meu.doresc schimb cu motor cu acte in regula,sau scuter.....tel 0745 029 474..jan ce zici de o jawa ...sau prea mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mouse Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 (editat) da merge daca este mai usoara de cat a mea discutam..de unde esti? da si tu un numar de tel sau un bip pe nr meu Editat Martie 26, 2007 de mouse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 de mult ravnesc la o nepra dar akum nu mai am decat simsonul... un voshod de 175 nu f estetic dar cu motorul brici te-ar interesa??? si de nu-l iau asta tot la nipru ajung pana la urma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mouse Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 de mult ravnesc la o nepra dar akum nu mai am decat simsonul... un voshod de 175 nu f estetic dar cu motorul brici te-ar interesa??? si de nu-l iau asta tot la nipru ajung pana la urma.... da si tu o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 jawa mea: 350 cc din 1990 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bujie... Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 (editat) da un ij planeta 5 te-ar interesa? sunt unu din baietii care au adus motoru in duba la bucuresti. An fabricatzie 1990 - I.T.P valabil pana in 11.07.2007 - Acte in regula - Set motor nou , baterie noua ,cauciucuri stare foarte buna - Frana pe disc - Amortizoare fatza pe aer-gaz - Jentzi turnate din aliaj usor - Motorul se afla in Targoviste - Relatzii la tel : 0721316729 - Bujie uite si ceva poze Editat Martie 27, 2007 de bujie valah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 (editat) da si tu o poza am numai simsonul dar asta nu prea l-asi da... am bagat ceva banutzi in el si am lucrat destul... acum am modificat iar multe la el... Editat Martie 27, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 da un ij planeta 5 te-ar interesa? sunt unu din baietii care au adus motoru in duba la bucuresti. An fabricatzie 1990 - I.T.P valabil pana in 11.07.2007 - Acte in regula - Set motor nou , baterie noua ,cauciucuri stare foarte buna - Frana pe disc - Amortizoare fatza pe aer-gaz - Jentzi turnate din aliaj usor - Motorul se afla in Targoviste - Relatzii la tel : 0721316729 - Bujie uite si ceva poze cAT VREI PE IJ MA INTERESEAZA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate