ninja Postat August 24, 2003 Share Postat August 24, 2003 kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat August 24, 2003 Share Postat August 24, 2003 Are cel mai frumos verde pe care l-am vazut pe un obiect in miscare!!! A fost primul motor de care m-am indragostit si care m-a facut sa aleg motociclismul sportiv ca un "drog": Kawa ZXR 750 '94. Aveau 4 prieteni, toti aceeasi culoare si acelasi model (US model) si eram in extaz cand ii vedeam. Acuma visez la un 636. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat August 25, 2003 Autor Share Postat August 25, 2003 he he he da reclama care am pus-o mai sus ai vazut-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Septembrie 14, 2003 Share Postat Septembrie 14, 2003 La noi Kawa e blamata de toti dar sunt de parere ca Kawa a fost cea mai brutala si cea mai frumoasa tot timpul!!!!! O sa mai vorbim si dupa ZX10R mult si bine!!! de Kawa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Septembrie 15, 2003 Share Postat Septembrie 15, 2003 Dupa cum se vede si se spune pe la noi pe aici pe forume... Suzuki a facut motoare f.f.fiabile si bine lucrate si tari de tot dupa care dupa parerea mea urmeaza Kawa e mai brutala si un pic mai neingrijita dar sa nu uitam nici pretul nu este asa de piperat. Nu stiu dar Kawa are si a avut ceva in tot deauna la LeMans anu trecut locu 3 daca nu uit dupa Suzuki GSXR1000 cu ZX9R. Si asa mai departe sa vedem ce va fii la B'ol Dor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anima Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Cumpar macheta Kawasaki GPZ 500S!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_tony_ Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 (editat) Cumpar macheta Kawasaki GPZ 500S!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7 CUMPARATI UNA REALA SI EU AM UNA VERDE..O NEBUNIE...SI REA ) <small>--- Mesaj completat în 12 Aug 2007 08:40 -------------</small><br/> Cumpar macheta Kawasaki GPZ 500S!!! ********************************************************************************** SE VINDE....anuntul pe vanzari"500-750 cmc Editat August 12, 2007 de _tony_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate