eti_radu Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Am nevoie sa schimb una din membranele de carb si nu gasesc la service-ul Honda. Stie cineva pe unde mai pot incerca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 www.louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Martie 31, 2007 Autor Share Postat Martie 31, 2007 Nu au pt Honda... m am uitat, sunt doar cateva modele de mobre pe acolo..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew72nd Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Am nevoie sa schimb una din membranele de carb si nu gasesc la service-ul Honda. Stie cineva pe unde mai pot incerca? ai gasit pana la urma?...si eu am nevoie. poti da un link sau niste indicii de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 ai gasit pana la urma?...si eu am nevoie. poti da un link sau niste indicii de unde? avea de dat 2 bucati vlady80. cautal pe forumul de cluj la bursa sau pe acol si trimite pm. numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 ia d-acilisha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 la service-ul honda, adica la reprezentanta se gasesc, dar sunt scumpe, fi sincer, ti s-a parut mult 150 de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Nu folosi piese aftermarket in carburatoare.O sa regreti! Cumpara NUMAI OEM, de la Honda sau direct de la producatorul carburatoarelor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew72nd Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 si OEM de unde pot lua 2 membrane cu tot cu pistonas si la ce pret_... undeva pe langa Sibiu presimt ca pe viitor o sa fiu foarte interesat de cumpararea unui set de membrane(si nu vreau sa le lipesc pe pistonasele vechi, care sunt sertizate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate