dkz Postat Iulie 4, 2004 Share Postat Iulie 4, 2004 Nu-mi place sa dau vesti despre accidente dar tocmai am primit un telefon de la un prieten care ma anunta ca acum 10 minute a vazut live cum un motociclist cu un kawa ZZR (nu stia ce fel de zzr) albastru a intrat intr-un Volkswagen Polo si a zburat destul de nasol prin aer (tocmai il ridica salvarea cand ma suna)... ZZR-ul are numarul B-XX-CMY ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Iulie 4, 2004 Share Postat Iulie 4, 2004 Nu-mi place sa dau vesti despre accidente dar tocmai am primit un telefon de la un prieten care ma anunta ca acum 10 minute a vazut live cum un motociclist cu un kawa ZZR (nu stia ce fel de zzr) albastru a intrat intr-un Volkswagen Polo si a zburat destul de nasol prin aer (tocmai il ridica salvarea cand ma suna)...ZZR-ul are numarul B-XX-CMY ... nashpa... sa speram ca n-a fost prea grav, deshi bucatzica ai dintre piatra cracanata shi piatza scanteii et cam fura cu mana-n gaz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Iulie 6, 2004 Share Postat Iulie 6, 2004 Cam asha am zburdat shi io in '94, peste un BMW, dar eram pe o Jawa TS Sanatate lui ZZR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate