radupop Postat Iulie 5, 2004 Share Postat Iulie 5, 2004 Astept amatori pentru o plecare la mare incepand de Joi (8 Iulie) - La 2 mai - Vama Veche. Plecarea Joi pe la 15.30, intoarcerea Duminica dupa-amiaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Iulie 5, 2004 Share Postat Iulie 5, 2004 Va sfauiesc sa o luati pe drumul cu Slobozia. Pe varianta cu Cernavoda e groaznic! In afara autostrazii astea noi cred ca e cel mai valurit drum din toata tara. Sunt portiuni lungi pe care nu poti trece de 100 ca sare motoreta ca toti dracii. Vechea autostrada e intr-o stare jalnica, simti ca iti strici agregatul pe drumul asta. Totusi, daca tot va incumetati pe drumul asta aveti mare grija la urmatorul sat de dupa Lehliu Gara (la iesirea de pe autostrada) este o curba de 90 grade extrem de valurita. Eu am fost pe acolo acum 2 nopti, nu aveam viteza prea mare pentru o asemenea curba dar cine se astepta sa fie chiar in asa hal de stricata?!?! Am inclinat frumos motoreta in curba, vad ca ma apropii de ditamai valul de asfalt, incerc sa o iau pe contrasens si acolo ce sa vad .. .3 valuri. Am tras o injuratura, am strans din dinti si din fund si am reusit cumva sa trec pe la marginea valurilor. Foarte urata senzatia cand nu mai stii ce sa faci si speri ca motocicleta sa te salveze si sa ramana cu rotile pe asfalt. In orice caz, pentru cativa KM in minus nu merita sa mergi pe acolo. PS: M-am cazat intr-o pensiune super beton la 2 Mai, daca vreti va dau nr de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Iulie 5, 2004 Autor Share Postat Iulie 5, 2004 Va sfauiesc sa o luati pe drumul cu Slobozia. Pe varianta cu Cernavoda e groaznic! In afara autostrazii astea noi cred ca e cel mai valurit drum din toata tara. Sunt portiuni lungi pe care nu poti trece de 100 ca sare motoreta ca toti dracii. Vechea autostrada e intr-o stare jalnica, simti ca iti strici agregatul pe drumul asta. Totusi, daca tot va incumetati pe drumul asta aveti mare grija la urmatorul sat de dupa Lehliu Gara (la iesirea de pe autostrada) este o curba de 90 grade extrem de valurita. Eu am fost pe acolo acum 2 nopti, nu aveam viteza prea mare pentru o asemenea curba dar cine se astepta sa fie chiar in asa hal de stricata?!?! Am inclinat frumos motoreta in curba, vad ca ma apropii de ditamai valul de asfalt, incerc sa o iau pe contrasens si acolo ce sa vad .. .3 valuri. Am tras o injuratura, am strans din dinti si din fund si am reusit cumva sa trec pe la marginea valurilor. Foarte urata senzatia cand nu mai stii ce sa faci si speri ca motocicleta sa te salveze si sa ramana cu rotile pe asfalt. In orice caz, pentru cativa KM in minus nu merita sa mergi pe acolo. PS: M-am cazat intr-o pensiune super beton la 2 Mai, daca vreti va dau nr de telefon. Baga info despre pensiune: telefon, adresa (sau locatie) si niste preturi... Multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Iulie 5, 2004 Share Postat Iulie 5, 2004 Mini Hotel "Casa Dogarilor" Proprietar: Gheorghe Dogaru Adresa: Loc. 2 Mai, Str Islax nr. 328 (la iesirea dinspre vama penultima strada pe dreapta) Telefon: 0722531599; 0723815029; 0241743651 Camera cu baie: 600 Camera fara toaleta (toaleta pe palier, cu dus, curata), 2 paturi - 400 Terasa la etaj, racoroasa, terasa in curte la umbra pomilor, servire excelenta Cea mai tare omleta care am mancat-o in ultimii ani: 20.000 Minusuri - Nu vand tigari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BED2BONE Postat Iulie 5, 2004 Share Postat Iulie 5, 2004 Eu merg la mare.La fix ai venit cu postu' asta ca eu chiar ma intrebam cu cine sa merg.Da eu as vrea sa plecam dimineata sa nu ne prinda caldura pe drum sau eventual mai pe seara da pana la urma e bine si asa la 15.30.Da sa sti ca eu sunt cu o comunista si mai mult de 80-90 nu merg decat pe portiuni da nu continu ca nu ma grabesc.Daca e zi si tu unde ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Iulie 5, 2004 Share Postat Iulie 5, 2004 Sa comandati macar o data chefal, chiar daca nu sunteti mari amatori de peste. Are bucatarul o reteta de sos geniala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Iulie 5, 2004 Autor Share Postat Iulie 5, 2004 Eu merg la mare.La fix ai venit cu postu' asta ca eu chiar ma intrebam cu cine sa merg.Da eu as vrea sa plecam dimineata sa nu ne prinda caldura pe drum sau eventual mai pe seara da pana la urma e bine si asa la 15.30.Da sa sti ca eu sunt cu o comunista si mai mult de 80-90 nu merg decat pe portiuni da nu continu ca nu ma grabesc.Daca e zi si tu unde ne intalnim. Ce comunista ai ? E in stare buna de functionare ? Fara suparare, eu merg destul de repede (160-180) iar daca e sa merg incet, macar sa nu stau sa facem seturi motor prin santuri la Lehliu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BED2BONE Postat Iulie 5, 2004 Share Postat Iulie 5, 2004 Am un ij planeta 5 instare foarte buna adica nu m-a suparat pana acum da la viteza cu care mergi tu io nu ajung nici daca o pun pe trailer.Nu cred ca am probleme de genul sa fac seturi in santuri la Lehliu ca tocmai de asta nu vreau sa merg tare.Daca te grabesti asa tare si nu vrei sa mergi mai batrineste imi pare rau da nu pot sa te incurc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Iulie 5, 2004 Share Postat Iulie 5, 2004 Mini Hotel "Casa Dogarilor"Proprietar: Gheorghe Dogaru In urma cu 5-6 ani stateam numai la Dogari. Pe vremea aia nu era asa dezvoltata treaba, dar tot erau una din cele mai bune solutii. Ardeleni seriosi (parca de prin Bistrita), faceau treaba buna. Pe atunci gatea mama "dogaritei", si gatea bestial. Sper ca intre timp nu si-au tras "bucatar de la nus't ce restaurant de lux", ca astia strica toata treaba. In orice caz, recomandare pozitiva pentru Casa Dogarilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Iulie 5, 2004 Autor Share Postat Iulie 5, 2004 Am un ij planeta 5 instare foarte buna adica nu m-a suparat pana acum dala viteza cu care mergi tu io nu ajung nici daca o pun pe trailer.Nu cred ca am probleme de genul sa fac seturi in santuri la Lehliu ca tocmai de asta nu vreau sa merg tare.Daca te grabesti asa tare si nu vrei sa mergi mai batrineste imi pare rau da nu pot sa te incurc. Nu ma grabesc...de-aia te si intrebam. Vorbim miercuri ca sa aranjam detaliile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BED2BONE Postat Iulie 5, 2004 Share Postat Iulie 5, 2004 Miercuri nu pot sa vin ca ma duc pe la munte maine dimineata la 0ra 8 da lasa-mi un numar de tel si te sun joi cand ma intorc sau lasa-mi aici detaliile sau suna-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Iulie 8, 2004 Autor Share Postat Iulie 8, 2004 Sunt la mare deja, in 2 Mai si stau pana luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iulie 8, 2004 Share Postat Iulie 8, 2004 Radule, e prea cald pentru mare! Eu ma duc la munte, la cirese! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Iulie 8, 2004 Share Postat Iulie 8, 2004 macar sunt cirese de post ? btw : distractie placuta .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate