radupop Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 In weekendul de Pasti voi fi la rude in satul Chetani de langa Ludus. Daca exista prin zona doritori de o mocirleala va rog sa-mi dati de stire. Vin cu capra pe remorca asa ca pot merge in orice zona din imprejurimi... Hai gasca, ca aduc niste palinca de incalzire... Radu - 0723344022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadik69 Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 In weekendul de Pasti voi fi la rude in satul Chetani de langa Ludus. Daca exista prin zona doritori de o mocirleala va rog sa-mi dati de stire. Vin cu capra pe remorca asa ca pot merge in orice zona din imprejurimi... Hai gasca, ca aduc niste palinca de incalzire... Radu - 0723344022 Mai noi weekend-ul asta am iesit ... adica eu cu Cata .../index.php?showtopic=88045 De Pasti nu pot ca plec la Craiova, dar daca esti interesat in weekend-urile viitoare, da un semn de viata. Cand o sa primesc pozele de la Cata le postez aici ... insa nu am fotografiat si namolul... Pakinca nu beau dar .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan ms Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 ciao normal k exista enduristi in ms as trage si eu o tura dar nu stiu dak voi fi de acasa de pasti, poate a 2 a zi sau a3 a zi oricum vb la tel tu cit ramai in zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate