liviu_ionescu Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Am o Honda CB250 care-i patina ambreiajul la turatii mai mari si am schimbat arcurile de la ambreiaj,discurile fiind OK. Cand l-am desfacut, suruburile de pe flansa care preseaza pe arcuri (cea cu rulmentul de presiune) nu erau stranse pana la capat si nu stiu daca este normal ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Am o Honda CB250 care-i patina ambreiajul la turatii mai mari si am schimbat arcurile de la ambreiaj,discurile fiind OK. Cand l-am desfacut, suruburile de pe flansa care preseaza pe arcuri (cea cu rulmentul de presiune) nu erau stranse pana la capat si nu stiu daca este normal ???? pai ai cam facut treaba de jumate atunci.trebuia schimbate si discurile.exact acelasi lucru a avut si a mea da patina nu numai la turatii mari ci si la turatii mici asa ca schimba si placutele ca o sa vezi diferenta.parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate