oldbiker_johan Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 (editat) vand 2 voshoduri cu acte la pret de unu ,primu voshod e desfacut complet cu numere vechi ,al doilea in stare de functionare numere noi carte de identitate noua..numai asigurare expirata. iasi ....pret 200 euro neg.....tel 0720211599 Editat Aprilie 1, 2007 de oldbiker_johan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 dak ai arunca o poza ar fi mai interesant.. sigur ai gasi mai rpd cumparatori... si.. is curios si eu... de pe unde esti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 (editat) vand 2 voshoduri cu acte la pret de unu ,primu voshod e desfacut complet cu numere vechi ,al doilea in stare de functionare numere noi carte de identitate noua..numai asigurare expirata. iasi ....pret 200 euro neg.....tel 0720211599 Auzi............ma INTERESEAZA!!!! SAU NU VREI O KAWA KZ 750 LA SCHIMB +UN MOTOR REZERVA!!!!! SAU SI BANI!!!!! DA UN PM SI VB!!!! Editat Aprilie 1, 2007 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Auzi............ma INTERESEAZA!!!! SAU NU VREI O KAWA KZ 750 LA SCHIMB +UN MOTOR REZERVA!!!!! SAU SI BANI!!!!! DA UN PM SI VB!!!! upppppppppp ce zici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Aprilie 2, 2007 Autor Share Postat Aprilie 2, 2007 am poze dar numai cu voshodul dezmembrat momentan...si nu mi se pare nimic interesant un voshod dezmembrat ...cred k stiti cum arata unu....am sa fac si cu cel complet si functional ,bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate