kima Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Azi a avut loc un accident grav in care aufost implicate o Honda tip enduro, pilot si pasager si o dacie. Unul dintre cei doi era in stare grava. Se pare ca nici unul nu purta casca, iar motoru are numar strain. Accidentul a avut loc in prima curba dupa iesirea din mineri (in vale). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Honda Dominator mai exact, cu acte incerte. Nici unul nu purta casca, iar alcoolemia se pare (asa am auzit) ca era ...... greu de masurat (stiti chestia aia cu singe in alcool). Din ce am vazut la fata locului, au cam ratat curba (daca au vazut-o) si s-au infipt intr-o Dacie. Nu bag mina in foc pentru certitudinea circumstantelor, dar asta ar cam fi. La cum arata moto, e grav, dar n-a murit nimeni. Multa sanatate, oricum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Honda Dominator mai exact, cu acte incerte. Nici unul nu purta casca, iar alcoolemia se pare (asa am auzit) ca era ...... greu de masurat (stiti chestia aia cu singe in alcool). Din ce am vazut la fata locului, au cam ratat curba (daca au vazut-o) si s-au infipt intr-o Dacie. Nu bag mina in foc pentru certitudinea circumstantelor, dar asta ar cam fi. La cum arata moto, e grav, dar n-a murit nimeni. Multa sanatate, oricum.... combinatia fatala : alcool, fara casca, viteza prin curbele alea.... mda....chiar nu e de mirare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Multa sanatate acum, ca inainte trebuia sa le uram mult creier si chiar sa il si foloseasca. acum o sa aibe la ce sa se gandeasca!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Numai ce am auzit si eu de accident,stiu motorul,numere de italia,Honda Dominator dupa cum spunea si Cristi.din cate am auzit erau in gasca parca,Pacat ca se intampla combinatii dinastea si la cum este curba aia imediat dupa o vale mare e foarte periculoasa,acolo peste 80 risti cam mult.Sa seram a nu are nici unul dintre ei nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 ce sa le mai ceri ? alcool ... si fara casca....ma mir ca inca mai supravietuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Si-au facut-o cu mana lor. Alcool, fara echipament, viteza.... Insanatosire rapida!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate